gabriela.tubultoc a scris:
este bine sa faceti plangerea penala cat mai repede, inainte de finalizarea procesului, astfel incat acesta sa se suspende pana la solutionarea cauzei, deoarece solutia data in procesul penal poate fi determinanta pentru desfasurarea ulterioara a procesului civil
.
Multumesc ptr. raspuns ! Daca imi permiteti, urmatoarea infatisare este pe 05 august, iar instanta a cerut societatii actul aditional, sa vada daca semnatura mea este facuta de alt cineva. Din societate nu sa prezentat nimeni dar nici vreun avocat. Mai mult, pe 12 iulie am primit un plic cu un act aditional avind stampila I.T.M in care mi se aduce la cunostinta precum ca mi s-au acordat cele 8ore de lucru cu salariul de 720 lei. Din discutiiele pe care le-am avut cu dl. administrator acesta a spus, ca mi-ar fi platit diferenta de ore lucrate la I.T.M., In fapt m-ai pot face plingere penala impotriva sa pentr-u a solicita o sanctiune penala ori despagubiri materiale, poate asa nu va mai avea in gind vreodata sasi bata joc de oameni. Multumesc foarte mult.