avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inminarea cartii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inminarea cartii de munca

M-am angajat la o societate,din alt judet ,iar patronul doreste sa-i duc cartea de munca. Trebuie sai duc cartea de munca neaparat ?! Nu se poate sa o las la I.T.M in judetul in care ma aflu si sa -mi opereze pe cartea de munca.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 22:24, 30 Iunie 2010
Trebuie dus la ITM unde angajatorul este inregistrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neeliberare carnet de munca radulescuraluca radulescuraluca va multumesc pentru raspuns, insa eu nu ma aflu in posesia deciziei de incetare a c.i.m. deoarece incetarea c.i.m. nu a imbracat forma scrisa, ci doar verbala. ... (vezi toată discuția)
angajatorul refuza eliberare carte munca c_onorica c_onorica VA ROG SA-MI SPUNETI,IN SITUATIA IN CARE ANGAJATORUL REFUZA ELIBERARE CARTE DE MUNCA. AM NEVOIE DE CARTE DE MUNCA LA DOSARUL DE PENSIE DE BOALA(TBC).AM DOAR ... (vezi toată discuția)
Carte de munca andreea_popescu andreea_popescu Ma numesc Popescu Andreea si lucrez in Timisoara de 3ani si jumatate intr-un bar.Problema mea este ca nu de mult am aflat ca nu mi s-a facut carte de munca,cu ... (vezi toată discuția)