avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca modificat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca modificat

Lucrez la o firma de transport unde administratorul societatii mi-a modificat norma de lucru de la 8 ore la 4 ore semnind in locul meu contractul de munca. Am fost la I.T.M l-am reclamat, iar acum l-am dat in judecata, in litigiu de munca sa-mi obtin norma de 8 ore. Dupa pronuntare pot sa-l reclam si penal.
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 08:48, 29 Iunie 2010
Puteti sa il reclamati pentru fals si uz de fals
Bafta
O puteti face si acum plangerea penala.
Faceti plangere penala dupa ce terminati procesul civil, altfel se va suspenda pana la cercetarea si finalizarea unui eventual proces penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura falsificata ! dosar penal....? danpascu danpascu Am fost angajat la o societate, unde administratorul societatii mi-a modificat contractul de munca de la 8 ore la 4ore, semnind un act aditional ca ... (vezi toată discuția)
O nelamurire! razvandicu razvandicu Fostul meu patron a modificat o anume data de pe o dispozitie si a folosit-o impotriva mea...eu am originalul si vreau sa il acuz de fals si uz de ... (vezi toată discuția)
Mai sunt sau nu mai sunt angajat benga112 benga112 Lucrez sau am lucrat ? ca sofer la o firma de taxi.In urma unor reclamatii facute de colegii mei catre Inspectia muncii Ploiesti. am aflat ca eu cat si mai ... (vezi toată discuția)