avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate beatrice_daniela

Activitate beatrice_daniela

Va rog spuneti-mi cum sa actionez să îmi recuperez 2100 lei pe bilete avion Blue air; eram însărcinată în 27 săptămâni( in august 2018), medicii nu mi au dat aviz/ adeverință de zbor pentru că nu mi permitea starea de sănătate, aveam risc mare de naștere prematura;am anunțat Blue air cu câteva zile înainte de zbor și mi au dat răspunsul standard că banii nu se recuperează, după încă 2 mesaje din partea mea mi -au spus că doar taxele de aeroport se pot recupera (10% din valoarea biletelor)
Există totuși vreo cale de recuperare a banilor plătiți ? Eu am toate actele medicale care dovedesc starea mea de atunci și că nu am renunțat de plăcere la rezervări.
Mulțumesc !
Multumesc!
Si totusi, eu am citit ca ar mai fi urmatoarele conditii: 1) domiciliul/resedinta sa fie pe teritoriul Romaniei; 2) mama locuieste in Romania impreuna cu copilul ptr care solicita drepturile ..
Sunt de actualitate aceste conditii?
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de indemnizatie/concediu crestere copil din Romania daca intentionez sa nasc intr-o alta tara din UE , (pe asigurarea sotului, care lucreaza legal), eu avand in Romania 3 ani lucrati consecutivi anterior nasterii?
Sau trebuie obligatoriu sa nasc in Romania ptr a beneficia de indemnizatie? Multumesc!
Multumesc ptr raspunsuri!
Buna seara,
Am constatat ca imi lipsesc bani de pe card si am aflat ca se transfera din iunie 2016 catre o firma de asigurari si ca au acordul meu verbal in urma discutiei la telefon.Exista cadru legal? Nu trebuia sa semnez si niste acte?
Nu este o suma mare..
Răspuns la discuția Succesiune
Multumesc frumos pentru raspuns!
Discuție Succesiune
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti ca acte sunt necesare pentru a deschide succesiunea pentru tatal meu decedat de 10 ani.Eu sunt unicul copil,parintii mei erau divortati inainte de decesul tatalui.Am primit un certificat de actionar prin posta pe numele tatalui de la o firma care e cotata la bursa si ma intereseaza daca le pot vinde eu.
Multumesc!
Actiunile tatalui pot fi vandute de mine,fiica lui?
Firma unde are actiunile este cotata la bursa.
Lucrez la o companie americana,un vas de croaziera,pe teritoriul Frantei dar cu contract englezesc.Contractul este pe perioada nedeterminata si tocmai am aflat ca nu s-au platit taxele pentru nici un angajat si prin urmare anul viitor nu mai putem lucra pe teritoriul Frantei.Ce pot face? Multumesc!