avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Procedura restituire bani avion Blue air
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Procedura restituire bani avion Blue air

Va rog spuneti-mi cum sa actionez să îmi recuperez 2100 lei pe bilete avion Blue air; eram însărcinată în 27 săptămâni( in august 2018), medicii nu mi au dat aviz/ adeverință de zbor pentru că nu mi permitea starea de sănătate, aveam risc mare de naștere prematura;am anunțat Blue air cu câteva zile înainte de zbor și mi au dat răspunsul standard că banii nu se recuperează, după încă 2 mesaje din partea mea mi -au spus că doar taxele de aeroport se pot recupera (10% din valoarea biletelor)
Există totuși vreo cale de recuperare a banilor plătiți ? Eu am toate actele medicale care dovedesc starea mea de atunci și că nu am renunțat de plăcere la rezervări.
Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:00, 8 Decembrie 2018
Trebuie sa cititi contractul incheiat precum si regulamentele companiei respective.Este greu de precizat care sunt sansele fara a studia documentele respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri morale blue air maggia87 maggia87 Buna seara! Ieri, 28 decembrie 2012, am avut rezervat un bilet de avion la Compania Aeriana Blue Air, Bucuresti - Larnaca. Avionul trebuia sa decoleze la ora ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in luna septembrie 2022 am cumparat un bilet de avion ... Virginel Lazar Virginel Lazar Buna ziua , in luna septembrie 2022 am cumparat un bilet de avion Bucuresti -Londra prin agentia eDreams cu compania de zbor Blue air. Zborul a fost anulat de ... (vezi toată discuția)
Bilete avion blue air Dorobat Nicoleta Carmen Dorobat Nicoleta Carmen Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o abordare juridica a unei probleme cu compania de zbor. Am cumparat 2 bilete de avion pentru mine si sotul meu dus-intors ... (vezi toată discuția)