avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare medicala doar cu acord verbal?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare medicala doar cu acord verbal?

Buna seara,
Am constatat ca imi lipsesc bani de pe card si am aflat ca se transfera din iunie 2016 catre o firma de asigurari si ca au acordul meu verbal in urma discutiei la telefon.Exista cadru legal? Nu trebuia sa semnez si niste acte?
Nu este o suma mare..
Cel mai recent răspuns: beatrice_daniela , utilizator 17:53, 19 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

In cazul in care nu recunoasteti suma, puteti sa vorbiti la Banca pentru blocarea tranzactiei neautorizate si sa le solicitati dovada acordului dvs..
Buna ziua. Este vorba cumva de Metropolitan life?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In principiu e legal. Undeva in conditiile bancare cred ca e stipulat si ceva legat de servicii ale tertilor chiar si telefonic. Iar consultantul cu care ati vorbit la un moment dat v-a intrebat la telefon daca sunteti de acord si probabil ca v-a spus si ca acea convorbire e inregistrata. Dar puteti anula asigurarea. Banii platiti insa nu ii mai recuperati.
Si eu am fost sunata si cunosc discutia, pe care am declinat-o la final. In concluzie, la nicio convorbire telefonica, mai ales inregistrata, nu confirm ca as fi de acord cu ce propun ei, chiar daca mi-ar placea. Exact din acest motiv legat de accept telefonic al contractului.
Multumesc ptr raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca mi-a acordat un credit pe care nu l-am solicitat razvanul razvanul Buna ziua, Acum ceva timp am inchiriat o masina in Germania. Este vorba de un Volkswagen Touareg, 2016. Am platit cu cardul. Mentionez ca respectivul card ... (vezi toată discuția)
Inselaciune - am trimis coletul dar nu am primit banii. Bogdan88 Bogdan88 Aduc la comanda, contracost, orice produs din SUA. Acum 3 saptamani am primit o comanda de la cineva de un laptop in valoare de 1500 $. Mi-a platit in avans 50 ... (vezi toată discuția)
Furt bani de pe card andraandrada andraandrada buna ziua.astazi trebuia sa primesc salariul,si cardul e gol. am sunt la colege,ele au primit salariul,firma a livrat banii cineva care imi stie pinul,si cred ... (vezi toată discuția)