avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Activitate gabrielx

Activitate gabrielx

Buna seara,
In cazul in care o persoana este diagnosticata cu cancer si intra in concediu medical cu cat trebuie sa fie platita. Ce cod de diagnostic trebuie sa primeasca si ce cod de indemnizatie? Persoana respectiva a primit codul de diagnostic 134 si codul de indemnizatie 14. Este in regula? Salariul pe concediul de odihna in acest caz l-a primit exact ca si pe cel normal de dinainte de boala. Unde as putea gasi reglementat acest caz?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Buna ziua,
Am intrat pe portalul tribunalului si am aflat ca a fost fixata o prima sedinta. Aceasta sedinta e publica in cazul apelului? Pot participa in calitate de reclamant? Parata a eliberat imobilul. Nu vad ce s-ar mai putea face in cazul apelului, exista totusi un certificat de mostenitor. Parerea mea este ca parata vrea bani si ma poarta prin tribunale.
Multumesc anticipat,
Am obtinut hotararea judecatoreasca de evacuare a unei persoane care locuia ilegal in apartamentul mostenit de mine.
Parata a facut apel dar a zis ca a renuntat. Cum pot afla daca a renuntat si de unde. De faptul ca a facut apel am aflat de pe site - ul judecatoriei. Sau ce trebuie sa fac in cazul apelului?
In apartamentul mostenit locuieste o persoana ilegal. Am certificat de mostenitor si hotarare judecatoreasca de evacuare. Cat dureaza evacuarea din momentul in care merg la executorul judecatoresc si pana o da afara pe persoana care locuieste ilegal?
model pentru contestarea evaluarii salariatului
Răspuns la discuția Avansare in functie ca economist.
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Avansare in functie ca economist.
Lucrez intr-o companie nationala, societate pe actiuni, cu capital integral de stat. Daca nu vrei o functie de sef, cum poti obtine un salariu mai mare?
La cinci ani de la terminarea facultatii, si dupa tot atatia ani de profesat in meseria de economist cum se poate obtine un salariu mai bun dar sa ajungi sef de birou, serviciu samd.
Discuție OUG 76/2010
Unde poate fi gasita traducerea in engleza a ordonantei de urgenta a guvernului nr. 76 din 2010
Răspuns la discuția conducerea masinilor de serviciu
Ar mai fi ceva. Persoana respectiva se ocupa de cu totul altceva dar cand persoana care foloseste masina de serviciu este in concediu este numita sa o inlocuiasca. In fisa postului nu este stipulat asa ceva. Acest lucru se face doar pentru ca persoana respectiva poseda permis de conducere.