avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apel la hotararea unei hotarari de evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apel la hotararea unei hotarari de evacuare

Am obtinut hotararea judecatoreasca de evacuare a unei persoane care locuia ilegal in apartamentul mostenit de mine.
Parata a facut apel dar a zis ca a renuntat. Cum pot afla daca a renuntat si de unde. De faptul ca a facut apel am aflat de pe site - ul judecatoriei. Sau ce trebuie sa fac in cazul apelului?
Cel mai recent răspuns: gabrielx , utilizator 13:56, 11 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Mergeti la judecatorie la arhiva si aflati daca a depus cerere de apel.
Incercati si pe portalul TRIBUNALULUI din judetul dumneavoastra si vedeti daca exista dosarul si care este stadiu.
Daca exista va vor fi comunicate motivele de apel si va veti formula aparari.
Buna ziua,
Am intrat pe portalul tribunalului si am aflat ca a fost fixata o prima sedinta. Aceasta sedinta e publica in cazul apelului? Pot participa in calitate de reclamant? Parata a eliberat imobilul. Nu vad ce s-ar mai putea face in cazul apelului, exista totusi un certificat de mostenitor. Parerea mea este ca parata vrea bani si ma poarta prin tribunale.
Multumesc anticipat,
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2018
gabrielx, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere respinsa de catre instanta 123monica 123monica Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. A avut loc un proces de judecata intre 2 parti. Reclamantul a castigat in instanta ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Despre concluzii scrise mihai69 mihai69 Buan ziua, in sfarsit am scapat de un proces cu angajatorul,sentinta se va pronunta luni.Presedintele instantei mi-a cerut sa depun luni dimineata scurte ... (vezi toată discuția)