Am recitit contractul si nu scrie bineinteles pe nicaieri ca trebuie sa fie totul functional... Nici despre posibilitatea de mediere, doar amiabil sau in instanta.
Tot as vrea sa consult un avocat in domeniu sa ne sfatuiasca ce putem face
Noi ne-am mutat de curind intr-un complex nou si avem o multime de probleme, m-am gindit sa intreb aici pentru ajutor specializat.
In fata blocului exista un teren privat pe care "traiesc" 3 oameni ai strazii - 2 barbati si o femeie. Traiesc in cocioabe insalubre, s-au inconjurat de caini - care sunt o amenintare pentru ca sunt multi - fac mizerie si se si cearta. Cred ca primesc ajutor mancare si apa de la cineva.
Primaria a curatat terenul in aprilie, i-a alungat si a amendat proprietarul, dar intre timp s-au intors si sunt in continuare aici. Cu un numar si mai mare de caini, acum au si caini mici #-o
In afara de petitii la primarie ce altceva se poate face din punct de vedere legal? Inteleg ca proprietarul este cel care trebuie sa ii alunge, dar in acelasi timp proprietarul nu pare interesat sa fie alungati.
Eu am serviciul in zona Semanatoarea si as vrea sa stiu daca exista vreun birou de avocatura in zona? Am nevoie pentru un litigiu cu dezvoltatorul complexului in care ne-am mutat.
De curind ne-am mutat intr-un complex de blocuri noi care nu s-a bransat la gaze. Dezvoltatorul (reprezentantul legal) refuza sa branseze centrala la butelie de gaze pe motiv ca mai dureaza foarte putin pina vor face bransarea intregului bloc. Dar deja au trecut 2 saptamini si am auzit zvonuri ca nu se va face prea curind.
Ei ar fi trebuit sa ne predea apartamentul functional.
Noi nu avem bani si timp sa ii dam in judecata. Exista vreun alt fel in care sa ii obligam sa ofere macar acea butelie, si eventual sa solutioneze mai repede problema bransarii complexului la gaze?