avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Oameni ai strazii pe teren privat in fata blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Oameni ai strazii pe teren privat in fata blocului

Noi ne-am mutat de curind intr-un complex nou si avem o multime de probleme, m-am gindit sa intreb aici pentru ajutor specializat.

In fata blocului exista un teren privat pe care "traiesc" 3 oameni ai strazii - 2 barbati si o femeie. Traiesc in cocioabe insalubre, s-au inconjurat de caini - care sunt o amenintare pentru ca sunt multi - fac mizerie si se si cearta. Cred ca primesc ajutor mancare si apa de la cineva.

Primaria a curatat terenul in aprilie, i-a alungat si a amendat proprietarul, dar intre timp s-au intors si sunt in continuare aici. Cu un numar si mai mare de caini, acum au si caini mici #-o

In afara de petitii la primarie ce altceva se poate face din punct de vedere legal? Inteleg ca proprietarul este cel care trebuie sa ii alunge, dar in acelasi timp proprietarul nu pare interesat sa fie alungati.

Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 00:04, 27 Iunie 2010
Obligati proprietarul prin instanta.
Formulati sesizari catre primarie si politie. Trimiteti-le pe adresele lor pe internet. Au site-uri si adrese de e-mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! in prezent exista vreo lege care sa-mi interzica ... mio.c mio.c Buna ziua ! In prezent exista vreo lege care sa-mi interzica sa hranesc cainii comunitari, au fost sterilizati si lasati liberi de unde i.au luat. Vecinii au o ... (vezi toată discuția)
Cainii comunitari georgescugina georgescugina Buna ziua, Sunt locatara unui bloc din Targoviste si ma confrunt de fapt ne confruntam cam toti locuitorii acestei scari cu o mare problema : - avem pe ... (vezi toată discuția)
Femeie care hraneste si aduce animale in complex rezidential Dana Marin Dana Marin Suntem disperati, avem o problema si nu gasim nici o solutie legala. Avem o vecina care aduce si hraneste diverse animale pe spatiul proprietate comuna ... (vezi toată discuția)