avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Exista vreun birou de avocatura in zona Semanatoarea?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Exista vreun birou de avocatura in zona Semanatoarea?

Eu am serviciul in zona Semanatoarea si as vrea sa stiu daca exista vreun birou de avocatura in zona? Am nevoie pentru un litigiu cu dezvoltatorul complexului in care ne-am mutat.

Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: ContSters14976 , utilizator 17:44, 26 Iunie 2010
De ce vreti neaparat din zona? Avocatii care vor sa munceasca se deplaseaza pana in Semanatoarea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iunie 2010
ContSters14976, utilizator
Cel mai simplu si sigur ar fi daca ati verifica pe
site-ul Baroului Bucuresti.
Sincer nu stiam ca avocatii se pot deplasa la clienti, nu am avut nevoie pana acum :">

Ce avocati se ocupa de litigii cu dezvoltatori, ce sa caut in Baroul Bucuresti?
Sa cautati pe site-ul Baroului Bucuresti, inseamna sa intrati pe internet,
pe site-ul Baroului Bucuresti, unde sunt toti avocatii cu adresele
cabientelor fiecaruia si acolo veti vedea daca exista si un cabinet in zona
Semanatoarea.
Tare asta cu deplasarea, e clar, clientii nostrii au o imagine deformata asupra activitatii noastre.
Noi nu suntem notari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date identificare cabinet individual bitu bitu Care sunt datele de indentificare a unui Cabinet Individual de Avocatura? Au un numar, CUI, F,....? (vezi toată discuția)
As vrea informatii despre un avocat ContSters138558 ContSters138558 Caut un avocat ( sau cel putin cred ca este avocat ) din Bucuresti dar nu il gasesc pe siteurile de avocatura unde sunt trecute numele tuturor avocatilor din ... (vezi toată discuția)
Se cauta stagiar Admin Admin Cabinet de avocatura cauta avocati stagiari. Cerinte: - calitate de avocat stagiar in baroul Bucuresti. - seriozitate - nu este necesara ... (vezi toată discuția)