avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Date identificare cabinet individual
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Date identificare cabinet individual

Care sunt datele de indentificare a unui Cabinet Individual de Avocatura?
Au un numar, CUI, F,....?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 18:56, 25 Noiembrie 2010
Da, are cod fiscal etc.
Unde pot verifica un C.I.A. ?
Ce vreti sa verificati la el? Daca aveti numele cabinetului, puteti cauta de exemplu pe vrajitorul.eu codul fiscal si cu codul fiscal puteti accesa datele publice ale cabinetului (data infiintarii etc).
Ultima modificare: Vineri, 19 Noiembrie 2010
eumarian, utilizator
Ideea este ca nu am codul fiscal(nu stiam ca are), doar numele cabinetului.
Puteti sa verificati existenta valabila a oricarei forme de exercitare a profesiei de avocat pe site-ul baroului din care face parte. De exemplu, pentru cabinetele individuale din baroul Bucuresti: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare pentru cei intradevar pregatiti bitu bitu Am pus o intrebare in legatura cu datele de identificare ale unui cabinet individual de avocatura si mi s-a raspuns ca are cod fiscal. Unde este prevazuta in ... (vezi toată discuția)
Exista vreun birou de avocatura in zona semanatoarea? sim74 sim74 Eu am serviciul in zona Semanatoarea si as vrea sa stiu daca exista vreun birou de avocatura in zona? Am nevoie pentru un litigiu cu dezvoltatorul complexului ... (vezi toată discuția)
Cabinet de avocatura...necunoscut? Avocat Liviu Samoila Avocat Liviu Samoila A auzit cineva vreodata de Cabinetul de avocatura "Cosmin Badea si avocatii" din Bucuresti?? Va deranjez cu o astfel de intrebare pentru ca anunturile de ... (vezi toată discuția)