Baietelul meu are 2 ani si 2 luni, alocatia o rimeam lunar pe card dar dupa ultima indemnizatie nu mi s-au mai virat aia 42 lei.( dupa ce a implinit 2 ani) trebuie sa ma duc la asistenta sociala pt. a cere din nou aloatia pe card, sau acesta ar trebui sa vina in continuare ca si pana acuma> multumesc pt ajutor
Inainte sa nasc am fost somera, am intrat in concediu de crestere copil din august, beneficiez de doi ani de concediu conform legislatiei "vechi", daca ma intorc la munca (la un nou loc de munca) primesc stimuulent, daca da cat 100 sau 500 ron. Multumesc anticipat pentru raspuns. Cu stima si respect pentru acest site Chiorean Ildiko
Momentan sunt somera, de la sfarsitul lunii o sa intru in concediu postnatal 42 de zile, dupa aceea in concediul de crestere copil, am un apartament pe care doresc sa-l inchiriez, as dori sa stiu cum trebuie sa procedez in momentul in care am semnat un contract de inchiriere. Unde trebuie sa declar, cat % di valoare se plateste impozitul, pe ce perioada, trebuie sa-l declar si la AJOFM???
Multumesc anticipat, Cu stima Chiorean Ildiko
buna ziua, sunt foarte multumita de toate informatiile pe care le gasesc pe acest forum,intrebarea mea ar fi urmatoarea ce trebuie sa fac in momentul in care am nascut, ce acte trebuie sa depun la AJOFM pentru suspendarea somajului pentru a intra in concediu postnatal de 42 zile (prenatal nu mi-am luat pentru ca nu este obligatoriu), in cat timp trebuie sa ma prezint cu actele la AJOFM. si de cand pot solicita concediul de 2 ani pentru crestere copil. Multumesc snticipat pentru raspunsuri.