avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit pe chirii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit pe chirii

Momentan sunt somera, de la sfarsitul lunii o sa intru in concediu postnatal 42 de zile, dupa aceea in concediul de crestere copil, am un apartament pe care doresc sa-l inchiriez, as dori sa stiu cum trebuie sa procedez in momentul in care am semnat un contract de inchiriere. Unde trebuie sa declar, cat % di valoare se plateste impozitul, pe ce perioada, trebuie sa-l declar si la AJOFM???
Multumesc anticipat, Cu stima Chiorean Ildiko
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:15, 18 Iulie 2010
Contractul de inchiriere se declara si se vizeaza la Adm. Fin. Publice teritoriala.
Impozitul este in cota unica de 16%.
Din câte ştiu, dacă în perioada în care sunteţi în concediu pentru creşterea copilului în vârsta de până la 2 ani obţineţi şi alte venituri, pierdeţi această indemnizaţie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare ccc simonamarcel simonamarcel Momentan sunt angajata.sunt insarcinata in 6 saptamani.A.si dori sa intru in somaj pentru o perioada de 6 luni(atat cat am dreptul).Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Problema intrare in concediu de ingrijire a copilului nr. 2 pepe5 pepe5 Buna seara! Sper ca ma adresez unde trebuie. Imi cer scuze daca am nimerit gresit! Am urmatoarea problema: sunt in concediu de crestere a primului copil ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil carabasdana carabasdana Buna ziua, As avea cateva intrebari legate de acordarea indemnizatiei de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani. Momentan sunt somera indemnizata, ... (vezi toată discuția)