avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie

Baietelul meu are 2 ani si 2 luni, alocatia o rimeam lunar pe card dar dupa ultima indemnizatie nu mi s-au mai virat aia 42 lei.( dupa ce a implinit 2 ani) trebuie sa ma duc la asistenta sociala pt. a cere din nou aloatia pe card, sau acesta ar trebui sa vina in continuare ca si pana acuma> multumesc pt ajutor
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 11:03, 7 Octombrie 2012
Alocatia trebuia sa vina in continuare in noul cuantum. Mergeti la Agentia de Plati si Inspectie Sociala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat pentru copii crysstyle crysstyle Am un copil in varsta de 2 ani ,am primit indemnizatia de crestere copil,vreau sa stiu cand pot primi alocatia de stat.Ce acte imi trebuie pt. a primi ... (vezi toată discuția)
Alocatie de la stat pentru copilul care a implinit 2 ani monelutzu monelutzu buna ziua, copilul meu a implinit 2 ani si 1 luna si as dori sa stiu daca va trebui sa ma duc sa depun vreun dosar pentru alocatia de la stat sau aceasta se ... (vezi toată discuția)
Alocatia copilului simona_g simona_g Buna seara.am o intrebare: se mai da alocatia copilului de pana la doi ani? Sora mea a nascut pe data de 14 iulie un baietel iar cand sotul ei a fost sa depuna ... (vezi toată discuția)