buna ziua,
copilul meu a implinit 2 ani si 1 luna si as dori sa stiu daca va trebui sa ma duc sa depun vreun dosar pentru alocatia de la stat sau aceasta se va vira in continuare in mod automat in contul in care pana acum 1 luna intra si indemnizatia copilului.
Nu trebuie sa mergeti nicaieri,automat se va trece de la suma de 200 lei la 42 lei. Va venii in continuare postasul cu cupon de alocatie copil cu suma de 42 lei.
Sau in cont bancar asa cum ati facut contractul la inceput cand ati depusa actele ptr indemnizatie+ alocatie copil.
luna aceasta mi s-au virat inca 307 ron in cont tot de la AGENTIA PENTRU PRESTATII SOCIALE BUCURESTI. este posibil sa fie un rest de plata din indemnizatie?
Da cei 307 RON este indemnizatia crestere copil. Ei au calculat cat ar trebui sa mai luati de la inceputul lunii pana la data cand copilul facea 2 ani.
Alocatie copil
raluk79
Buna ziua,
Am un card pe care primeam lunar indemnizatia copilului ; in momentul in care mi s-au virat ultimii banii, cand copilul a facut 2 ani, eu mai avand ... (vezi toată discuția)