avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia de stat pentru copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia de stat pentru copii

Am un copil in varsta de 2 ani ,am primit indemnizatia de crestere copil,vreau sa stiu cand pot primi alocatia de stat.Ce acte imi trebuie pt. a primi alocatia de stat?Eu sunt in somaj, sotul nu lucreaza,avem venituri foarte mici.Stiu ca mai exista si alocatia de ajutor social,dar nu stiu cum trebuie sa procedez, pt a beneficia de ea.Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:00, 23 Mai 2012
Mergeti la Agentia de Plati si Inspectie sociala din judetul dvs. si depuneti cerere in acest sens. Alocatia este de 42 lei
1. Cand ati depus actele pentru indemnizatia pentru CCC ati semnat si o cerere pentru alocatia de stat pentru copii care este de 200 lei pe luna pana implineste copilul 2 ani si apoi de 42 lei pe luna pana implineste copilul 18 ani.

2. - Dupa ce copilul a implinit 2 ani trebuia sa va vina in continuare alocatia de stat pentru copii in cunatumul nou de 42 lei pe luna.
- Mergeti la Primarie si intrebati ce se intampla cu alocatia de stat pentru copii si vedeti si care sunt conditiile pentru a beneficia de ajutor social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil garnita georgiana garnita georgiana buna ziua ,va rog sa-mi spuneti si mie alocatia de stat pt copii pana la varsta de 2 ani este 200 de lei? de cand se da aceasta alocatie? din luna in care s-a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil cati106 cati106 pot primii indemnizatie pt cresterea copilului,daca nu mai lucrez din anul 2012? (vezi toată discuția)
Stimulent dupa nastere marian17 marian17 stie cineva cat este stimulentul acordat anul acesta dupa nastere ,at cand nu beneficiaza nici un parinte de indemnizatie. (vezi toată discuția)