Buna seara ,
Firma la care lucrez nu mai are sediu social, (a fost vandut de catre fisc) nici punct de lucru (nu sa achitat chiria de 5 luni, s-a intrupt si furnizarea utilitatiilor) nu avem unde sa ne mai desfasuram activitatea , nu am mai primit salariul de 3 luni iar seful meu nu vrea sa imi semneze actele pentru somaj si sa ne plateasca salariile restante . Ce este de facut?( a zisc ca daca nu vreau sa mai lucrez sa imi dau demisia, fiind sfatuit de contabila firmei ca nu este obligat sa semneze nimic.):(
buna seara,
In urma deccesului tatalui meu in anul 2011 imi tot vin de la FISC niste sume fabuloase de plata tin sa precizez ca tatal meu a fost taximetrist a avut un PFA. pe care l am inchis dupa deces. Am inteles ca sunt obligata sa platesc veniturile din profesi libere, dar problema cea mare este ca acum 2 saptamani am fost informata ca am de plata suma de 6200 ron din care 5200 ron CASS (DIN ANUL 2001-2010 , 2100 ron - baza, restul penalitati si majorari ) tatal meu nu a lucrat cu carte de munca. Ce este de facut? nu am acesti bani, cui trebuie sa ma adresez?
Eu personal am un salariu de 530 ron si pot demonstra ca din luna septembrie nu am mai luat nici un salariu? iar mama mea este pensionar pe caz de boala cu o pensie de 503 ron .
Va multumesc
buna ziua
Sunt in cautarea unui loc de munca si am gasit o oferta de jurist in care nu se specifica ca trebuie sa ai facultatea de drept si doar:CANDIDATUL IDEAL:
Candidatul ideal a lucrat sau lucreaza cu documente, contracte, Registrul Comertului.
Persoana organizata care poate lucra cu mai multi clienti concomitent.
RESPONSABILITATI / BENEFICII:
Intocmirea de contracte, mentiuni pentru Registrul Comertului.
Eu am terminat facultatea de finante si banci si masterul in ''AUDITAREA SISTEMELOR INFORMATICE FINANCIAR-CONTABILE "din cadrul facultati de "Management financiar-contabil" (lucrarea de disertatie o sustin pe data de 15 iulie). Este cotect daca depun C.V .
VA MULTUMESC.