buna seara,
In urma deccesului tatalui meu in anul 2011 imi tot vin de la FISC niste sume fabuloase de plata tin sa precizez ca tatal meu a fost taximetrist a avut un PFA. pe care l am inchis dupa deces. Am inteles ca sunt obligata sa platesc veniturile din profesi libere, dar problema cea mare este ca acum 2 saptamani am fost informata ca am de plata suma de 6200 ron din care 5200 ron CASS (DIN ANUL 2001-2010 , 2100 ron - baza, restul penalitati si majorari ) tatal meu nu a lucrat cu carte de munca. Ce este de facut? nu am acesti bani, cui trebuie sa ma adresez?
Eu personal am un salariu de 530 ron si pot demonstra ca din luna septembrie nu am mai luat nici un salariu? iar mama mea este pensionar pe caz de boala cu o pensie de 503 ron .
Va multumesc
Daca ati acceptat dezbaterea masei succesorale si sunteti mostenitoarea tatalui dvs,pe cale consecinta ati acceptat atat activul=bunurile cat si pasivul=datoriile defunctului
Deoarece sumele comunicate sunt inregistrate la autoritatea fiscala,sumele sunt inregistrate drept debit in urmarire si va vor fi comunicate periodic inclusiv prin impunerea anuala
este necesar sa analizati oportunitatea achitarii sumelor ,care sunt aducatoare si de penalitati si pentru recuperarea carora autoritatea fiscala poate dispune inclusiv executarea silita
Inchiriere imobil
alin79
Buna ziua,
Indraznesc sa va scriu pe scurt, cu incredere si speranta ca voi primi si un raspuns din partea dumneavoatra. Bunicul meu a decedat in urma cu 10 ... (vezi toată discuția)