avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... absolvent \"Finante, Banci\", pot ocupa un post de ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

absolvent "Finante, Banci", pot ocupa un post de jurist?

buna ziua
Sunt in cautarea unui loc de munca si am gasit o oferta de jurist in care nu se specifica ca trebuie sa ai facultatea de drept si doar:CANDIDATUL IDEAL:

Candidatul ideal a lucrat sau lucreaza cu documente, contracte, Registrul Comertului.
Persoana organizata care poate lucra cu mai multi clienti concomitent.

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Intocmirea de contracte, mentiuni pentru Registrul Comertului.

Eu am terminat facultatea de finante si banci si masterul in ''AUDITAREA SISTEMELOR INFORMATICE FINANCIAR-CONTABILE "din cadrul facultati de "Management financiar-contabil" (lucrarea de disertatie o sustin pe data de 15 iulie). Este cotect daca depun C.V .
VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 11:47, 16 Iulie 2010
va puteti prezenta puteti depune CV
VA MULTUMESC.
doar licentiatii in drept pot ocupa functii juridice ( consilier juridic, avocat, notar, executor judecatoresc, magistrat).
Domnul Costas are perfecta dreptate.Daca s-ar duce sa se inscrie in barou ,sau la consilierii juridici oare l-ar primi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masterat in drept Maria161 Maria161 Buna seara.Am terminat facultatea de studii economice si am masterat in Administrrea afacerilor. Ma tenteaza foarte mult masteratul in drept. Daca ma inscriu ... (vezi toată discuția)
Studii necesare meseriei de economist elenateodora elenateodora Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Matematica fiind licentiata in Matematica, in prezent urmez cursurile de master, specializarea Management Financiar ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura horeabortan horeabortan Stimati colegi, Va supun atentiei o speta si va rog sa imi mentionati opinia voastra. Sunt absolvent al Facultatii de Drept Simion Barnutiu Sibiu, ... (vezi toată discuția)