avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Activitate Steflipo

Activitate Steflipo

Multumesc. Am sa incerc.
Nu. Dovada fara drept de circulatie.
In aprilie 2017 mi-a fost retinut permisul auto pt. alcolemie de 0.54 cred (daca este correct ?) fara un incident anume ci la un filtru total. Nu am avut in cazierul auto niciodata un incident serios (amenzi uzuale, parcari, intoarceri pe linia continua in conditi de iarna cand nu se vedea decat alb pe jos, alte chestiuni marunte ) niciodata accident, depasire interzisa, etc. chestiuni pentru care se ridica carnetul. Din aprilie 2017 pana in present nu am primit nici un fel de instiintare de la Brigada Rutiera, am in ingrijire un varstnic etate 92 de ani care trebuie transportat uneori chiar si urgent el neputanduse deplasa. Ce pot face pt. a obtine macar o dovada pana la solutionarea in vreun fel a cazului. Va rog un sfat avizat.
Răspuns la discuția Somatie ciudata!
Ma indoiesc sa fi achizitionat ceva fiindca fiind si asociat/director general la firma in acea perioada (2003 - 2006) tot ceea ce achizitionam era pe firma si se achita cash intotdeauna. In plus salariul net era de 147.000.000lei asa ca este greu de crezut sa mai fi avut nevoie de inca 100.000.000lei si cam ce se putea cumpara de la altex cu suma asta astfel incat sa nu iti aduci aminte??? Si cum de banca nu sia adus aminte niciodata timp de 10 ani?
Din ceea ce au comunicat telefonic cu toate ca numele si prenumele + CNP-ul corespund cu realitatea adresa stipulata in contract nu corespunde si nici nu a corespuns vreodata !!!
Mai nou am fost informat telefonic ca, creditul este de fapt de la Altex, Raiffeisen Bank fiind doar finantatorul!!! Deci presupunand ca eram sub influenta bauturilor alcoolice si nu imi aduc eu aminte nimic tot nu se explica chiar daca as fi luat acest credit cum de nu corespund datele din C.I. cu realitatea la adresa fiind trecuta adresa firmei unde lucram in perioada respectiva ?? nu cea din C.I. Nostim nu ? Oricum era cam ciudat ca prima oara am fost contactat dupa 10 ani de la presupusa contractare a creditului. Cred ca cel mai bine este sa nu ii bag in seama asa cum am fost sfatuit de mai multa lume. Dealtfel dupa 3 ani de cand ma tot bat la cap daca aveau ceva concret si legal banuiesc ca ma actionau deja in instanta ( dar ce te faci cu taxa de timbru :oops: )
Suntem deja in 2015. M-au tot contactat intre timp ajungand cu creantele de la 10.000 la vreo 54.000 dupa care mi-au dat si o "veste buna" asa cum scrie pe scrisorile trimese de ei. Cica daca platesc acum nu mai datorez decat 36.000!!!?????. Intrebare logica : DE FAPT CU CE SE OCUPA ACESTE FIRME ? CINE LE CONTROLEAZA ? UNDE POT FI TRIMISE EVENTUALE SESIZARI IMPOTRIVA LOR ? ( scuze, au fost deja 3 intrebari)
Cu stima.
De curand am primit o "instiintare de plata" de la o firma Kruk privind un debit pe care l-as avea la o banca. Nestiind despre ce este vorba am sunat si m-au informat cum ca as fi luat un credit de la Reifeisen Bank in anul 2003, lucru de care nu imi aduc aminte. Oricum intrebarea este daca as fi luat un astfel de credit era normal ca banca in cauza sa nu ma notifice timp de 10 ani?? In plus suma creste exponential de la "creditul" presupus de 10.000 lei au ajuns la 36.000 in noiembrie 2013 iar ultima strigare este deja de 42.000 lei. Sunt curios cum si daca se poate intampla asa ceva si unde o sa ajunga oare ? Noroc ca nu detin bunuri imobile sau de alt fel ca cine stie ce surpriza mai aveam.
Mi-a fost ridicat carnetul in baza art.87 al.1 din OUG 195/2002 Rep. Infractiune ce se inscrie in cazurile prevazute de art.111 al.4 teza a II a si al.5 din OUG 195/2002 modificata si completata cu L.49/2006 si OUG 146/2008.
Pana aici totul este clar dar mentionez ca nu am incalcat nici o prevedere a regulamentului de circulatie pe dr. publice , nu am lovit sau omorat pe cineva, nu am opus nici un fel de rezistenta organelor de politie ba chiar am colaborat cu acestea . In plus in 23 de ani de la obtinerea carnetului de conducere nu am avut nici un fel de abatere fapt atestat de cazierul rutier . Cu toate acestea dupaaproape un an de la comiterea infractiunii mi se refuza in mod repetata dreptul la prelungire dovada 30 zile asa cum este prevazut in lege. Temeiul invocat de Procuror ( Sergiu Gabura ) - sect.1 Bucuresti ar fi : art.111 al.6 din OUG 195/2002 rep. si completata prin L.49/2006, OUG nr.146/2008 si disp. art.203 al.1Cpp.
Tot ce inteleg este ca pentru o greseala facuta in 23 de ani de soferie esti considerat pericol social in timp ce alte persoane care au zeci de dosare penale la activ circula bine merci? Exista oare si justitie in tara asta ? De fapt sectorul 1 e deja de pomina.......X-(