In aprilie 2017 mi-a fost retinut permisul auto pt. alcolemie de 0.54 cred (daca este correct ?) fara un incident anume ci la un filtru total. Nu am avut in cazierul auto niciodata un incident serios (amenzi uzuale, parcari, intoarceri pe linia continua in conditi de iarna cand nu se vedea decat alb pe jos, alte chestiuni marunte ) niciodata accident, depasire interzisa, etc. chestiuni pentru care se ridica carnetul. Din aprilie 2017 pana in present nu am primit nici un fel de instiintare de la Brigada Rutiera, am in ingrijire un varstnic etate 92 de ani care trebuie transportat uneori chiar si urgent el neputanduse deplasa. Ce pot face pt. a obtine macar o dovada pana la solutionarea in vreun fel a cazului. Va rog un sfat avizat.
nu cred ca poti obtine dovada, dar cred ca iti poti lua permisul cu certificat de gref eliberat de judecatorie ,ia legatura cu un avocat sa iti redacteze un certificat de grefa si poti avea permisul pana se solutioneaza dosarul
Permis ridicat
ella2389
Buna.
Fratele meu a fost oprit de politie (pe strada unde locuia, fusese la bunici la 11 case departare de casa noastra, dar asta nu are relevanta pentru ca ... (vezi toată discuția)