Cine ma poate ajuta va rog daca am inregistrat o factura de marfa de la un furnizor de doua ori?
Acelasi numar si aceeasi marfa.Mentionez ca asta s-a intamplat acum cateva luni.
Acum m-am dezmeticit si eu cum este cu o compensare intre 2 firme cu facturi mai mari de 10.000 lei si cu scadenta mai mare de 30 zile.
Pasul 1
Se cumpara de la Bursa de marfuri de catre Aministratorul firmei Ordinele de compensare
Pasul 2
Se trimite la gama.imi pe mail copie de pe CUI stampilata si cu semnatura Administratorului si parola pe care o vei folosi in program
Pasul 3
Se trimite copie dupa decizia interna si procedura de alocare a numerelor care cuprinde facturile care urmeaza sa se compenseze si un formular care se gaseste in programul gama imi(undeva in partea dreapta) completat cu seria si nr.facturilor de pe decizie
Pasul 4
Se completeaza OC-ul cu facturile care trebuie sa le platesti si un exemplar il dai celeilalte firme(ex.albastru il dai si rosu ramane la tine)
Pasul 5
Se merge la bursa de marfuri din orasul tau cu cealalta firma impreuna cu OC-urile dupa care o sa se primeasca un PV de la bursa de marfuri impreuna cu un borderou.=D>
Si eu mi-am batut capul cu aceasta compensare tocmai de aceea am postat pentru a afla si altii cum trebuie facut.
Cum se face o compensare intre 2 firme cu facturi scadente mai mari de 30 zile si cu valori mai mari de 10.000 lei?
Am inteles ca se face prin gama.imi dar problema mea este daca se mai completeaza si ordinele de compensare care se dau de la bursa de marfuri.
As avea nevoie de ajutor urgent.In luna aprilie in loc sa pun nr.la factura 45497576 am pus numarul 45479576 am inversat numerele si in concluzie am mers cu aceste numere pana in iunie cand am constatat astazi
Ajutor,sunt disperata din greseala in luna aprilie in loc sa dau numarul 4549765 am dat numarul 4547965 ,am inversat numerotarea si am mers cu aceste numere pana in iunie.Ce as putea sa fac sa remediez problema pentru ca practic am mai multe facturi cu acelasi numar.