avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... factura de marfa inregistrata de doua ori.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

factura de marfa inregistrata de doua ori.

Buna ziua,

Cine ma poate ajuta va rog daca am inregistrat o factura de marfa de la un furnizor de doua ori?
Acelasi numar si aceeasi marfa.Mentionez ca asta s-a intamplat acum cateva luni.

Ce mai pot face acum dupa 7 luni?
Cel mai recent răspuns: marinelabalta@yahoo.com , utilizator 18:47, 24 Februarie 2012
Trebuie sa faceti corectura in contabilitate si la registrul de tva numai ca v-a trebui sa corectati si pe la declaratiile depuse. Macar sa nu fi apucat sa depuneti bilantul.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Storno factura ContSters170028 ContSters170028 Buna ziua, in 2010 s-a primit pe mail o factura, s-a achitat si dupa cateva zile a venit originalul pe posta achitandu-se din nou din neatentie . Am observat ... (vezi toată discuția)
Venituri din exploatare dupa suspendarea activitatii firmei ANSGAR ANSGAR Am suspendat activitatea firmei de la data de 01.01.2009 (Certificat de mentiuni, Reg. Comertului) Regimul derogatoriu de la Finante este valabil de la ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura din 2009 krika8712 krika8712 Buna ziua, Am primit de la administrator o factura de leasing extern, dar este de anul trecut. Declaratia 300 am depus-o deja,acum pe 2010 cum o inregistrez ... (vezi toată discuția)