avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Activitate iulyfigm

Activitate iulyfigm

Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil 2011
iulyfigm a scris:

Buna ziua!

As avea o intrebare tot legata de CCC, mai exact: bebe se va naste in mai, momentan eu nu sunt angajat cu CIM la nici o societate ci am un PFA din 2009 cu ceva venituri (foarte subtiri) din kinetoterapie mai nou. Am lucrat cu CIM pana in octombrie 2011. Sotia lucreaza cu CIM.
1.Se poate sa intru eu in CCC in locul sotiei si daca da cat va fi indemnizatia (aprox.).
2. Dupa cat timp de la nasterea lui bebe pot intra in CCC?
3. Cum se face dovada de realizare venituri in cazul PFA?

Va multumesc foarte mult!

Buna ziua,

In urma raspunsurilor d-voastra f corecte si complete, am inteles ca activitatea PFA se suspenda in CCC.
Intrebarea mea este daca pot lichida PFA-ul in aceasta perioada? Eu banuiesc ca nu dar as vrea o informatie corecta.
Sau pot infiinta un AF sau sa transform PFA-ul in AF?

Multumesc!
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri!
Si cred ca ar mai fi o intrebare.
Unde se depune declaraţia pe propria răspundere? La finante?

Va multumesc foarte mult pentru raspunsurile competente!
Va multumesc pentru raspunsul prompt!
In legatura cu incetarea activitatii ca PFA, care este demersul?

Buna ziua!

As avea o intrebare tot legata de CCC, mai exact: bebe se va naste in mai, momentan eu nu sunt angajat cu CIM la nici o societate ci am un PFA din 2009 cu ceva venituri (foarte subtiri) din kinetoterapie mai nou. Am lucrat cu CIM pana in octombrie 2011. Sotia lucreaza cu CIM.
1.Se poate sa intru eu in CCC in locul sotiei si daca da cat va fi indemnizatia (aprox.).
2. Dupa cat timp de la nasterea lui bebe pot intra in CCC?
3. Cum se face dovada de realizare venituri in cazul PFA?

Sa inteleg ca forumul nu mai este activ?
:((
Buna ziua!

Am intalnit o problema incercand sa fac un anunt de publicitate la firma locala de cablu, si anume, am cerut sa-mi publice pe cablu un anunt pentru servicii de kinetoterapie si m-au refuzat spunand ca nu au voie sa publice anunturi pt cabinete si servicii medicale.

M-am uitat si in legea 504/2002 a audiovizualului si era doar un articol care spunea:"Art. 31. - Publicitatea sau teleshoppingul pentru produsele medicale şi tratamentele medicale pentru care este necesară o prescripţie medicală este interzis. ", dar pt serviciile oferite de mine nu trebuie prescriptie medicala.

Intrebarea este daca au procedat corect, si daca nu ce se poate face in acest caz.?!

Asta inseamna abuz din partea RCS-RDS, sa inteleg.
Am sa merg la alt punct rds sa cer niste explicatii, si revin cu info noi.

Mersi, pt moment.
am recitit contractul, in care scrie ca prezentul contract poate fi reziliat ORICAND in perioada de valabilitate daca sunt achitate toate facturile din urma.
De ce rds-ul nu doreste rezilierea?
Asta nu inseamna incalcarea conditiilor contractuale?
contractul este pe o perioada de 15 luni, din care primele 3 erau gratuite si urmatoarele 12 contra cost.