avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... legea audiovizualului si publicitatea pentru cabinete ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

legea audiovizualului si publicitatea pentru cabinete de kinetoterapie

Buna ziua!

Am intalnit o problema incercand sa fac un anunt de publicitate la firma locala de cablu, si anume, am cerut sa-mi publice pe cablu un anunt pentru servicii de kinetoterapie si m-au refuzat spunand ca nu au voie sa publice anunturi pt cabinete si servicii medicale.

M-am uitat si in legea 504/2002 a audiovizualului si era doar un articol care spunea:"Art. 31. - Publicitatea sau teleshoppingul pentru produsele medicale şi tratamentele medicale pentru care este necesară o prescripţie medicală este interzis. ", dar pt serviciile oferite de mine nu trebuie prescriptie medicala.

Intrebarea este daca au procedat corect, si daca nu ce se poate face in acest caz.?!

Va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: iulyfigm , utilizator 08:25, 6 Noiembrie 2010
Sa inteleg ca forumul nu mai este activ?
:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa-mi deschid un cabinet de kinetoterapie? chirvasiu chirvasiu Buna ziua, Pot sa-mi deschid un cabinet de kinetoterapie daca am mai putin de 3 ani vechime ca si kinetoterapeut ( cu diploma si sunt inscrisa in colegiul ... (vezi toată discuția)
Legislatia muncii lismanumagda1 lismanumagda1 Conducatorul unei institutii publice are dreptul legal sa impuna comisiei de disciplina desfacerea contractului de munca, in conditiile in care comisia nu s-a ... (vezi toată discuția)
Discriminarea femeii in societatea romaneasca tiniza tiniza buna seara, care sunt conditiile in care o femeie se paote considera discriminata, hartuita de catre autoritati. care sunt actele normative atat din ... (vezi toată discuția)