avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale perioada de valabillitate a unui contract
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

perioada de valabillitate a unui contract

Buna ziua!

Am o problema, si nu am informatiile necesare.
La ce se refera perioada de valabilitate a unui contract?

Mai concret, am un contract cu RDS, iar la art. Incetarea contractului este stipulat ca Prezentul contract poate inceta cu acordul partilor in perioada de valabilitate a lui.
Cei de la RDS au spus ca aceasta perioada este dupa cele 15 luni contractuale.

Va rog sa ma lamuriti cine are dreptate!

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: iulyfigm , utilizator 11:14, 5 August 2010
De unde cele 15 luni contractuale ? Ati beneficiat de vreo promotie la data incheierii contractului ?- ( semnand un contract pe aceasta perioada) Daca da atunci aveti obligatia de a pastra si implicit de a achita contravaloarea prestatiei pe o perioada minima de 15 luni asa cum ati amintit, dupa care se poate renunta la contract. Pe scurt : trebuie observat contractul.

contractul este pe o perioada de 15 luni, din care primele 3 erau gratuite si urmatoarele 12 contra cost.
am recitit contractul, in care scrie ca prezentul contract poate fi reziliat ORICAND in perioada de valabilitate daca sunt achitate toate facturile din urma.
De ce rds-ul nu doreste rezilierea?
Asta nu inseamna incalcarea conditiilor contractuale?
Nu te poate obliga nimeni indiferent de contract si promotii la servicii (Tv internet telefonie mobila fixa...etc.)......acestea se aplica doar la promotii de produse ATAT.
Asta inseamna abuz din partea RCS-RDS, sa inteleg.
Am sa merg la alt punct rds sa cer niste explicatii, si revin cu info noi.

Mersi, pt moment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract firma de cablu/internet violeta77 violeta77 Am semnat un contract de furnizare servicii telefonie fixa+mobila+internet cu RDS/RCS in temeiul caruia trebuia sa primesc pentru partea de telefonie mobila un ... (vezi toată discuția)
Denuntarea unilaterala a contractului de prestari servicii bikeoholic bikeoholic Am facut un contract cu RCS&RDS pe 21.12.2009 urmand ca pe 15.01.2010 sa mi se instaleze serviciile pentru care am optat in contract, si anume cablu TV, ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu rds poll1 poll1 Buna ziua, in urma cu 3 luni am incheiat un contract cu RDS-RCS pt furnizare digi-tv si digi-net , internetul merge mai incet decit melcul, am tot sunat si am ... (vezi toată discuția)