avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Activitate fabi_arina

Activitate fabi_arina

Vă mulțumesc!
Vă mulțumesc!
Bună ziua.
Am primit o amendă pentru circulație fără rovinietă pentru o mașină pe care am vândut-o în 2014. De la data vânzării am schimbat domiciliul și nu am primit nici un proces verbal, dar de la SPIT (când am fost să plătesc impozitul pentru anul 2022) am primit copia dupa procesul verbal încheiat în aprilie 2021. Cum pot contesta amenda și ce trebuie să fac pentru a nu mai avea astfel de surprize. Vă mulțumesc !
Vă mulțumesc mult pentru răspuns amândurora.
Cred ca nu am explicat destul de bine situatia, Fiica mea a fost la SPIT sa declare masina factura fiind emisa pe numele ei dupa casatorie. A intrebat-o pe d-na de la ghiseu daca atunci cand isi va schimba numele dupa divort va trebui sa schimbe si actele masinii pe noul nume si daca va putea face acest lucru fara semnatura sotului. Dna de la ghiseu i-a spus ca daca masina a fost cumparata inainte de pronuntarea divortului este bun comun si va trebui si semnatura fostului sot,

Liliana Gradinaru a scris:

Depinde cum anume s-a cumparat. Oricum ar fi, nu prea inteleg excat care este problema si cine anume i-a spus asa ceva, pentru ca in Romania nu poti inregistra 2 proprietari pe o masina. Asadar trebuie sa fie doar unul. Care e fiica dv.
De aceea nu inteleg problema, concret.

Din ianuarie 2019 fiica mea s-a despartit in fapt de sotul ei dar a depus actele de divort la notar pe data de 19,08.2019. In luna iunie 2019 eu si sotul meu i-am cumparat o masina fiicei. Cand a fost la SPIT sa inmatriculeze masina i s-a spus ca dupa divort va trebui sa semneze si fostul sot pentru trecerea masinii pe numele de dupa divort. Cum putem inmatricula masina fara sa fie nevoie de semnatura fostului ei sot avand in vedere ca donatorul de fonduri este sotul meu.
Răspuns la discuția Varsta de pensionare
Imi cer scuze, am uitat sa precizez vechimea este de 27 ani si 6 luni
Buna ziua!
Sunt nascuta in august 1967, angajata cu carte de munca din 1986 si pana in anul 2001 am avut grupa II. Am beneficiat de concediu pentru cresterea copilului 1 (unu) an. Imi puteti spune cand as putea sa ies la pensie la limita de varsta si anticipat?
Va multumesc !
Răspuns la discuția Cumparare apartament fara procura
am uitat sa mentionez, banii sunt ai fiicei