avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Activitate jen28

Activitate jen28

Doresc sa efectuez activitati de taximetrie iar pentru aceasta trebuie sa infiintez o II sau o IF. Avand in vedere ca de activitate se va ocupa efectiv fiul meu, este mai bine sa infiintez o IF? este nevoie sa-i intocmesc un contract de munca? dupa cum inteleg din O 44/2008 la intreprinderile individuale trebuie sa existe un contract de munca ori pentru inceput nu stiu daca activitatea imi va crea posibilitatea sa platesc asigurarile catre BASS, iar cu o I.I. efectiv pe numele lui nu sunt de acord. Va multumesc anticipat!
Va rog daca poate sa ma lamureasca cineva dintre dumneavoastra cat este amenda pentru executie lucrari constructii fara autorizatie de constructie, pentru constructor si pentru beneficiar? Cu multumiri!!
Răspuns la discuția Imprumuturi
Multumesc pt raspunsuri!
Discuție Imprumuturi
Am rugamintea sa ma ajutati intr-o problema. In anul 2008 am imprumutat o suma de bani unei persoane. Doresc sa stiu daca aceasta datorie se prescrie dupa 3 ani in cazul in care n-am solicitat printr-o instanta rambursarea ei. Va multumesc anticipat!
Discuție Sfatuiti-ma!
Pe scurt am avut un credit la o banca f.cunoscuta. In luna mai 2009 am rambursat integral creditul. Ofiterul de credite, intrucat era f.aglomerat la caserie s-a oferit sa depuna banii. A revenit cu OP semnat de el si stampilat. Am facut cererea de inchidere. In luna martie 2010 am solicitat un card de credit. Am declarat ca nu am nici un alt credit. Din pacate cand m-a verificat banca apaream cu acel credit pe care il rambursasem integral. Ba chiar mergea cineva lunar si depunea bani in contul meu. M-am deplasat la banca iar acel ofiter de credit m-a asigurat ca este doar o greseala. A doua zi m-a chemat si mi-a inmanat o adeverinta din care reiesea ca mi s-a inchis contul de credit. L-am intrebat ce s-a intamplat cu banii, f.preocupat cu alte probleme mi-a raspuns ca banii au ramas........ "acolo". Dupa doua zile am verificat la alta banca si intr-adevar contul de credit s-a inchis, insa sunt sigura ca am fost victima unei escrocherii din partea ofiterului de la banca. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc anticipat pentru bunavointa!