avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Activitate nicolaepd

Activitate nicolaepd

Discuție fond de rulment
Buna ziua!
In legea 230 din 2007 - privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea
asociaţiilor de proprietari, nu se specifica de FOND DE RULMENT.
Imi poate spune cineva daca acest fond de rulment mai exista, se mai plateste? Va rog daca se poate cu trimiteri catre legi, HG sau normative pentru a-mi putea sustine ideea ca se plateste inutil acest fond OBLIGATORIU.
Multumesc!
Cum pot evita ca societatea sa nu imi faca probleme? Ce pot face?
Buna ziua!
As dori sa imi spuneti cum ar trebui sa formulez raspunsul la o adresa care mi-a fost inaintata de societatea la care am lucrat, vis-a-vis de rechemarea conform art 72, alin 2, pe postul ocupat inainte. Mentionez ca deja dosarul de somaj este facut si aprobat, iar rechemarea la munca in cadrul aceleiasi intreprinderi se face pe postul ocupat inainte, adica de operator produse fainoase(eu avand functia de inginer - contractul de munca s-a perfectat in alb) si nu am stiut ce s-a completat ulterior.Si as mai dori sa stiu cui trebuie sa-i inaintez raspunsul:SC... SRL, ITM sau altei organizatii?
MULTUMESC!
Răspuns la discuția licitatii
Daca nu mai exista de ce oare nu se mai pomeneste de aceste indexari? Nu putem compara valorile din anul 2007 cu valorile din 2009 - ale cifrelor de afaceri - decat pe baza indicelui de inflatie. - logic si normal -
Răspuns la discuția licitatii
doresc raspunsuri pertinente si foarte la obiect, ma descalifica si pierd licitatia. Deci exista vreo norma de aplicare in care sa pot reactualiza valorile cifrelor de afaceri din ultimii 3 ani?
Discuție licitatii
Va rog care imi poate da un raspuns bazat pe legislatie, referitor la o lucrare in care autoritatea contractanta imi cerea cifra de afaceri iar eu i-am dat-o conf. ord 553 din 1999 la care am actualizat valorile.
Raspunsul lor este ca ACEAST ORDONANTA FACE REFERIRE LA OUG 12/1993 CARE E ABROGATA CU OUG 60/2000, LA RANDUL EI ABROGATA CU 34/2006 SI IN CARE NU SE MAI SPECIFICA DE REACTUALIZARE.
Intrebare: mai exista vreo norma care nu e abrogata si care mai 'sta in picioare'?