avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... raspuns la rechemarea la munca pe un post care nu e ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

raspuns la rechemarea la munca pe un post care nu e conform cu pregatirea

Buna ziua!
As dori sa imi spuneti cum ar trebui sa formulez raspunsul la o adresa care mi-a fost inaintata de societatea la care am lucrat, vis-a-vis de rechemarea conform art 72, alin 2, pe postul ocupat inainte. Mentionez ca deja dosarul de somaj este facut si aprobat, iar rechemarea la munca in cadrul aceleiasi intreprinderi se face pe postul ocupat inainte, adica de operator produse fainoase(eu avand functia de inginer - contractul de munca s-a perfectat in alb) si nu am stiut ce s-a completat ulterior.Si as mai dori sa stiu cui trebuie sa-i inaintez raspunsul:SC... SRL, ITM sau altei organizatii?
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: nicolaepd , utilizator 14:27, 28 Martie 2011
raspunsul trebuie inaintat firmei ...din nefericire, daca vor sa va faca probleme, o pot face, dat fiind ca va ofera acelasi post ( pe acte) si sa va afecteze la somaj. ar fi indicat sa mergeti si sa discutati cu ei.
Cum pot evita ca societatea sa nu imi faca probleme? Ce pot face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic-sau nu? sorin2561 sorin2561 As vrea sa stiu daca s-a procedat legal atunci cand seful de sectie din intreprindere a trimis o parte din angajati acasa,spunandu-le ca datorita lipsei ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca pe perioada determinata popescu marcela popescu marcela Buna ziua, Pe perioada suspendarii unui CIm se poate incheia numai CIM cu durata determinata. La incheierea unui CIM pe perioada determinata pe un loc de ... (vezi toată discuția)
Consider un abuz dodorel62 dodorel62 Am un coleg la serviciu si as dori sa va intreb in numele lui. El este pe post de inginer mai avand inca o colega cu el in birou la Sanatate in Munca ,iar ... (vezi toată discuția)