avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Activitate mihalache.cristina67

Activitate mihalache.cristina67

daca sunt angajata in Franta ,la o firma franceza,cu forme legale,contributii la salariu platite acolo,in Romania mai trebuie sa declar venitul din salariu din Franta?
multumesc
buna ziua,
as vrea sa stiu daca o datorie la un card de 500 lei se prescrie daca ultima plata a fost facuta in luna aprilie 2010
multumesc
Discuție formular A1
o societate comerciala cu obiect de activitate de constructii si care are angajati trimisi prin ordin de deplasare (nu detasare)sa lucreze in franta ,are nevoie sa solicite formularul A1?
o persoana(muncitor necalificat), care a fost operata de hernie inghinala mai este compatibila cu munca pe santier?si daca da dupa cat timp de la operatie?multumesc
Răspuns la discuția societati comerciale
va multumesc pentru raspunsuri
daca sunt asociat majoritar al unei societati comerciale si administrator al ei ,mai pot fi asociat majoritar si administrator al altor societati impreuna cu acelasi asociat?noile societati avand acelasi obiect de activitate ca si prima societate.va multumesc
Răspuns la discuția partaj in caz de divort
in cazul decesului meu sotia va mosteni casa cumparata de mine inainte de casatorie?sau ea va ramane doar fiicei mele ?multumesc
si dreptul de creanta cum se calculeaza ,va rog.multumesc pentru raspunsuri
nici daca dupa casatorie trec mai mult de 10 ani?am inteles ca dupa noul cod civil ramane bun comun.gresesc?
in cazul unui divort sotia mea are dreptul la parte din bunurile mele cumparate inainte de casatorie?mentionez ca am cumparat inainte cu 4 luni de casatorie un apartament