avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarare venituri in strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarare venituri in strainatate

daca sunt angajata in Franta ,la o firma franceza,cu forme legale,contributii la salariu platite acolo,in Romania mai trebuie sa declar venitul din salariu din Franta?
multumesc

Alte discuții în legătură

Societatea, un srl, rezidenta in romania incheie un contract ... alinazlate alinazlate Societatea, un SRL, rezidenta in Romania incheie un contract de munca cu o persoana fizica rezidenta in Franta. Contractul de munca este incheiat conform ... (vezi toată discuția)
Contract munca nesemnat depus in instanta in franta ady_deva ady_deva Buna ziua . Va rog sa ma lamuriti si pe mine ce ar trebui sa fac deoarece ma aflu in urmatoarea situatie. In data de 01;12.2014 m-am angajat la o firma ... (vezi toată discuția)
Se plateste tva la prestari servicii intracomunitare din ue ? ionut_2005ro ionut_2005ro Buna ziua, Am infiintat un PFA pentru prestarea serviciilor informatice ( dezvoltare soft ) si am un contract cu o firma din Franta care este platitoare de ... (vezi toată discuția)