avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Activitate aniri09

Activitate aniri09

Răspuns la discuția demisie cu preaviz
Buna ziua
Azi a primit decizia cu data de 10 octombrie 2016.Au voie sa inchida Cim dacaangajaul se afla in co inclusiv azi?

Răspuns la discuția demisie cu preaviz
cim sa incheiat pe 10 octombrie. decizia inca nu am primito
Buna ziua
Un angajat si-a dat demisia cu previz de 20 zile lucratoare deci este in previz pana pe 21 octombrie2016.A facut tot ce trebuia pentru a reusi plecarea din firma asa cum trebuie .Am intrebat la resurse umane cate zile de co mai are de efectuat si facut cerere co din data de 4 pana azi inclusiv adica 13 octombrie 2016 .Am sunat la resurse umane ca sa nu i se inchida contract munca pana nu se termina preaviz pentru ca acest angajat dorea sa aiba continuitate de la un servici la altul,dar am aflat ca deja i s-a incheiat contract munca din data de 10 octombrie ,adica in perioada cand el era in concediu ,fara sa fie anuntat si nici nu a primit inca decizia de incetare acasa asa cum s-a zis de la resurse umane .Intrebarea este daca aveau voie sa inchida contract munca tinand cont ca angajatul era in concediu de odina
Multumesc
Buna ziua
Am pe cineva care are o asociatie sportiva si are contract munca la acesta asociatie .As dori sa stiu cat trebuie sa plateasca la stat pentru un salar minim pe economie .Multumesc anticipat
Răspuns la discuția legea lifturilor
Acum m-am lamurit .Multumesc mult.
Răspuns la discuția legea lifturilor
Acum sant de-a dreptul in ceata!
Deci platesc lumina pe scara de persoana ,liftul de persoana ,si ce mai e :apa cat se consuma ,femeia de servici si a cui se mai plateste .Tinand cont ca am centrala ajung lunar ca e vara ca e iarna la 200 lei lunar cel putin .Deci acum chiar nu mai inteleg se plateste sau nu de persoana liftul?
Răspuns la discuția legea lifturilor
Multumesc din suflet .
Răspuns la discuția legea lifturilor
Buna seara. o intrebare .a aparut vreo lege sa se plteasca liftul pe apartament si nu pe persoana? Sant disperata santem 5 persoane sie foarte scump.
Multumesc pt raspuns.
Da am fost si sant incadrata inante de 1 iulie anul curent .Deci tot trebuie sa platesc ..........Multumesc mult pt raspuns.
Chiar si daca lucrez in alta parte si am carte de munca acolo si platesc CAS tot amai trebuie sa platesc la pf ?