avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Activitate alexandrubogdan

Activitate alexandrubogdan

Răspuns la discuția redobandire permis
[ link extern ] *


am aici si sentinta definitiva
cu ce documente trebuie sa ma prezint la politie pentru a ma programa pentru sala? Mentionez ca am avut o sentinta definita .
va multumesc foarte mult. Nu eram lamurit in privinta celor 6 luni. Avocatul care mi.sa oferit din oficiu mi.a spus ca dupa ce se termina cele 6 luni pot sa dau de permis. dar probafil ca nu am inteles am fost foarte speriat in sala.:)
Am avut o condamnare cu suspendar de 6 luni pentru conducerere subinfluenta bauturilor alcoolice. Intrebarea mea este sa imi recuperez permisul trebuie sa fac scoala inca odata? Sau pot face redobandire si ma programez pentru examen??
Rog un raspuns urgent. Va multumesc! Pentru orice alta lamurire sunt online!
Răspuns la discuția Retinere permis
Va inteleg curiozitatea. Era doar o intrebare! Imi puteti raspunde??
Discuție Retinere permis
am fost oprit de politie. Am fost testat cu etilotestul (0.62). Mi.sa recoltat si prob biologica( sub 0.8). Am sub un an de cand am sustinut examenul pentru obtinerea permisului. Intrebarea: Ce mi.se poate intampla?
Răspuns la discuția suspendare permis
deci ramona pot sa te contrazic. astazi am vb cu cineva si mia sp ca pot sa ma duc sa dau examen 13 din 15 si mi se reduce la 30 de zile .
Am permisul de 2 luni. acum cateva zile ma oprit un echipaj de politie. am fost testat cu acooltestul 0.36( veneam de la o petrecere). mi-sa suspendat permisul pentru 90 de zile. Intrebarea este daca ma duc sa sustin examenul pentru redurere la 30 de zile pot sa o fac?