avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost condamnat cu suspendare, cum pot sa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost condamnat cu suspendare, cum pot sa redobandesc dreptul de a conduce?

Am avut o condamnare cu suspendar de 6 luni pentru conducerere subinfluenta bauturilor alcoolice. Intrebarea mea este sa imi recuperez permisul trebuie sa fac scoala inca odata? Sau pot face redobandire si ma programez pentru examen??
Rog un raspuns urgent. Va multumesc! Pentru orice alta lamurire sunt online!
Cel mai recent răspuns: alexandrubogdan , utilizator 18:48, 16 Mai 2012
Dupa 1 an de zile de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare trebuie sa sustineti din nou examenul pentru redobandirea permisului de conduere, atat proba teoretica cat si proba practica. Nu trebuie sa mai urmati inca o data cursurile unei scoli de soferi
va multumesc foarte mult. Nu eram lamurit in privinta celor 6 luni. Avocatul care mi.sa oferit din oficiu mi.a spus ca dupa ce se termina cele 6 luni pot sa dau de permis. dar probafil ca nu am inteles am fost foarte speriat in sala.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea permisului de conducere costyn79 costyn79 am condus u7n autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si mia fost anulat permisul de conducere .pe 13 dec 2012 sa incheiat procesul si am primit o ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere auto 1 vasile_sz vasile_sz Daca la un sofer ia fost anulat permisul acum 7-8 ani , dupa un dosar penal cu condamnare la inchisoare ptr. conducer sub influenta alcoolului si parasirea ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea din oficiu speciala v.c.p. Tiberius68 Tiberius68 Buna ziua, In urma cu aproximativ 6 ani, mai precis , la data de 30 septembrie 2010, a ramas definitiva sentinta de condamnare prin care instanta dispune sa ... (vezi toată discuția)