avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare permis

trebuie sa dau din nou de permis,daca am facut o infractiune in august 2014(am avut o alcoolemie de 0,95 in sange),iar in ianuarie 2015 sentinta a fost de 1 an cu suspendare si 2 an de supraveghere.Fara drept de conducere un an de zile.
Cand pot ridica permisul?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:36, 27 Iunie 2015
Dupa promovarea examenului pentru redobandirea permisului de conducere.
ce examen?
Examen = Proba teroretica (sala) plus proba practica (traseul)

In urma condamnarii permisul a fost anulat. Pentru a obtine un nou permis de conducere trebuie sa sustineti examen ca orice alta persona care nu a detinut niciodata permis de conducere.Aveti "avantajul"ca nu mai trebuie sa urmati cursurile unei scoli de soferi.

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate obtine un permis anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive? marley63 marley63 Buna ziua ! Am o intrebare legata de obtinerea unui permis anulat .In 15.12.2015 s-a incheiat un proces in care a fost implicata o persoana apropiata mie , cu ... (vezi toată discuția)
Conducere cu o alcolemie de 0.87 fara accident alex1993 alex1993 buna ziua . in data de 23.12.2012 am condus sub influenta alcolului (0.87) in etilotest . am refuzat probele de sange deoarece nu stiam ce urmari poate avea . ... (vezi toată discuția)
Anularea permisului de conducere costyn79 costyn79 am condus u7n autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si mia fost anulat permisul de conducere .pe 13 dec 2012 sa incheiat procesul si am primit o ... (vezi toată discuția)