detectorul de minciuni se ia in considerare la audieri, cum se poate propune la procuror sau la politist ca cineva sa fie supus detectorului de minciuni? inregistrarile telefonice facute intre mine si o persoana pot f luate ca proba in dosar? eu am inregistrat pe cinva cand isi recunoaste faptele fata de mine si alte persoane,si am inteles ca vrea sa mearga la politie sa declare altceva.. de exemplu el a furat de buna voie bani din casa si vrea sa ma bage pe mine si pe un alt verisor in rahaturi taicasu cu tot cu el...ca l-as fi drogat eu si l-as fi sechestrat ,l-as fi batut. ca sa fure bani din casa, ceea ce nu este adevarat...am martori si inregistrari cu el....cand recunostea tot..multe inregistrari.....suntem rude..el mi-e verisor, taicasu unchi....a inceput ca taicasu si maicasa sa aibe ciuda pe mine si pe un alt verisor ca copilul lor minor de 17 ani umbla cu mine,si cu alte persoane,..eu am observat mai demult ca are fmulti bani copilul, dar nu ma interesat...asta am observat de vreo 2-3 luni,dar nu ma interesat sa-i zic lu taicasu...pt ca copilul imi zicea ca castiga la aparate si la pariuri sportive sume foarte mari...il credeam..ca imi era verisor si prieten foarte bun,,,,acum taicasu vrea sa se razbune pe mine si pe alt var sa ne dea in judecata ca i-am crupt copilul sa fure bani, ca l-am drogat.ca f-am fortat sa fure bani...nu este adevarat nimic din asta....eu unul nu m-am drogat niciodata si din cate stiu nici fiusu...se pot lua in considerare astfel de acuze de catre un procuror sau politist????
as dori sa stiu si eu ceva....tot primesc amenintari de laun unchi de-almeu ca se duce la procuratura sau la politie si ca depune declaratii impotriva mea, ca eu ma ocup de prostitutie, imi dau prietena la produs,fac camatarie,...daca aceste declaratii ajung la un procuror, poat sa ma trezesc in vreo zi cu mascati la usa, sau cu chemare dat declaratii...bieneinteles ca nu exista nici o dovada,si nu fac nimic de genul asta....nici nu am facut vreodata...astept raspuns...multumesc frumos
i-am facut plangere direct la parchet,pentru amenintare,acum sa dus fiul lui acasa...si din cateam inteles vrea sa il faca sa supuna ca eu si cu inca un verisor l-asfi invatat sa fure ,ca l-am torturat...etc...eu am inregistrare cu fiusu cand imi zice ca nu am nicio legatura si ca taicasu e nebun cu maicasa, nu vor sa creada ca el a facut-o de buna voie,acum taicasu sa dus la celalalt var al meu si aintrat cu forta in casa la el,ia spart usa si la luat la pumni, apoi cand a iesit afara a inceput sa-i sparga masina cu o bata,a taiat cauciucurile si etc, asa vrea sa imi faca si mie.....si tot o tine pe a lui ca ne da la politie si ca il obliga cpe fiusu sa zica canoi l-am invatat sa fure.ca l-am torturat...se poate asa ceva....varul astalalt al meu a depus si el plagere pentru violare de domiciliu,distrugere si lovire...aresi martori...ce pedeapsa poate lua taicasu? multumesc frumos
un verisor de-al meu a furat din acasa o suma de bani,vreo 10000 euro,si a fugit de acasa, deoarece spunea ca este torturat de tatal lui,si ca nu-l mai suporta,apoi a venit la mine la cateva zile si mi-a spus ce a facut,,mai avea in jur de 8000 euro la el si isi cumparase o masina, a lasat banii la mine si masina si eu l-am sunat pe tatal lui si i-am zis , i-am dat banii inapoi acestuia si el ma rugat sa ii vand masina si sa ii dau banii, cand o sa pot, acum taicasu poarta pica pe mine ca si cum eu l-as fi invatat pe fiul lui sa fure si sa fuga de acasa,nu crede ca fiul lui e in stare de asa ceva,eu nu i-am zis nimic niciodata, e adevarat ca mai umblam cu el si vedeam ca baiatul are bani, dar nu i-am spus lu taicasu cred ca acesta mai fura bani din casa,acum taicasu se ia de mine ca ma da la politie ca i-am corupt copilul sa-i fure bani, copilul are 17 ani, si bineinteles eu nu i-am spus niciodata sa se duca sa fure din casa,poate sa ma traga pe mine la vreo raspundere?tot ma amenita ca se duce la procuratura la politie si ameninta in truna,va rog sa-mi raspunde-ti,poatesa-si dea fiul lapolitie ca i-a furat banii? el nu are niciun venit ,nu are cum sa-sidovedeasca venitturile,lucreaza la negru ,construieste case,...si inca ceva ..acum fiullui a fugit iar de acasa....si nu vrea sa se duca..astept raspuns va multumesc, taicasu zice ca ma baga la coruptie de minori,dar eu nu i-am zis nimic lu fiusu, si el ia recunoscut ca eu nu am nici o legatura