avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari - mijloace de combatere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari - mijloace de combatere

as dori sa stiu si eu ceva....tot primesc amenintari de laun unchi de-almeu ca se duce la procuratura sau la politie si ca depune declaratii impotriva mea, ca eu ma ocup de prostitutie, imi dau prietena la produs,fac camatarie,...daca aceste declaratii ajung la un procuror, poat sa ma trezesc in vreo zi cu mascati la usa, sau cu chemare dat declaratii...bieneinteles ca nu exista nici o dovada,si nu fac nimic de genul asta....nici nu am facut vreodata...astept raspuns...multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 21:18, 13 Martie 2013
nu vine nimeni intamplator la usa dvs, oricine in virtutea dreptului la petitionare, poate petitiona/formula actiuni/cereri/plangeri etc, doar daca din cercetari rezulta indicii temeinice sau probe concrete ca cele sesizate se adeveresc, atunci apare contactul cu organele de cercetare penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinul mamei - amenintari, incendiere giogio giogio dupa cum am scris si acum 2 ani caci concubinul mamei ne ameninta ca ne omoara si ne da foc la casa sa adverit in luna septembrie am mers in concediu acas la ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiilor procurorului ruxandra11 ruxandra11 Buna ziua, Unchiul meu a depus o plangere la procuratura impotriva parintilor mei pentru tulburare de posesie. In urma cercetarilor facute de de politie, ... (vezi toată discuția)
Va rog din suflet sa ma ajutati... sisu_raluca sisu_raluca Ma numesc Sisu Raluca si am aproape 21 ani si am o foarte mare rugaminte la dvs daca ma puteti sfatui in legatura cu o problema...In ce consta aceasta:acum ... (vezi toată discuția)