dupa cum am scris si acum 2 ani caci concubinul mamei ne ameninta ca ne omoara si ne da foc la casa sa adverit in luna septembrie am mers in concediu acas la mama mea unde a avut loc un scandal intre ei 2 si in acea seara concubinul mamei a sarit cu toporul asupra mea noroc de sotul meu ca ma tras din mainile lui la timp
sa nu mai vorbesc de injurii aduse la adresa nostra si alte tentative de genul asta.a doua zi am mers la tribunal si am deschis dosar de evacuare prin instanta care se va finaliza in 12 ianurie in timpul acesta a fost citat sa mearga la tribunal.nea data foc la casa deci amenintarile sau adeverit si amenintarea ca ne omoara nu prea intarzie sa apara.mama mea sta acum la niste prieteni cu chirie si intr-o seara a urmarito pe strada si a tras de geanta ei si de ea si a si loviti cat si pe prietena mamei mele noi tot facem plangeri dam declaratii din luna septembrie dar nu vedem nici o schimbare are si dosar penal legea noastra romaneasca zice ca nu au nici un fel de masura decat sai dea amenzi
si vecini se tem ca intr-o zi vor sari in aer din cauza lui pt ca asa ii ameninta are plangeri si din partea vecinilor dar nu vedem nici o schimbare.acest om e un pericol public pt societate chiar nu se poate face nimic in privinta lui.astept un raspuns din partea Dumneavoastra
mama nu il mai tolereaza acolo dar el de buna voie nu vrea sa plece are si evacuare urmeza sa vina executorull.dar ne temem pt ca e nebun e diabolic daca a data foc la casa mama e amenintata ca o omoara
Daca sunteti in posesia unei sentinte definitive si irevocabile de evacuare , procedati la evacuarea acelei persoane cu ajutorul executorului judecatoresc , dupa care schimbati broasca de la usa de acces in locuinta.
Din cate am inteles procedura de evacuare urmeaza a se efectua.
Pentru alte fapte , adresati-va cu sesizari /plangeri organelor abilitate.