avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Activitate corina.popa

Activitate corina.popa

Răspuns la discuția partaj divort
Nu vreau sa devin prea insistenta,dar va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat cum de altfel ati facut si pana acum.Sunt foarte indecisa in ceea ce priveste creditul in banca iar un sfat din partea d-voastra m-ar ajuta mult in luarea unei decizii.
Va multumesc anticipat!!!!!!
Buna ziua din nou!
In legatura cu problema mea legata de partaj sper sa nu mai fie nevoie de acest lucru deoarece lucrurile intre mine si sotul meu au revenit la normal,adica am inceput sa ne intelegem iarasi bine.Am hotarat sa facem tot posibilul sa ne mutam la acea casa pe care v-am spus ca am inceput sa o construim doar ca mai avem f.multe de facut la ea si nu prea dispunem de asa multi bani lucru ce m-a determinat sa doresc sa fac un credit la banca pentru a urgenta mutarea.Intrebarea mea este ce poate face sotul in privinta acelui act semnat la notar prin care eu nu am nicio pretentie la casa deoarece intentionez sa fac un credit la banca,bani care se vor duce toti in acea casa,iar in cazul in care lucrurile nu vor mai functiona intre noi,nu as vrea sa raman fara nimic in urma unui divort si cu rata la banca.Ce se poate face pentru a avea siguranta ca acest lucru nu se va intampla?Eventual tot cu un act notarial semnat de data aceasta de el?Va rog nu omiteti intrebarea mea pt.ca am nevoie de un sfat cat mai urgent!!!!!!!
Va multumesc!!!
Răspuns la discuția Va rog...urgent...calomnie
Va rog,ajutati-ma!!!
Cum pot sterge unele din mesajele postate de mine pe forum?

Asta incerc sa fac de cand am aflat,sa rezolv problema cu sotul meu.
Insa nu suntem la prima chestie de genul ci la a treia,iar in primele doua am reusit sa-mi dovedesc nevinovatia,si-a cerut iertare ca nu a avut incredere in mine,si mi-a promis ca nu va mai pleca urechea la ce vorbeste lumea.Nu a trecut nici macar doi ani de zile si ne lovim inca o data de asta.Am cam inceput sa ma satur sa am astfel de discutii in casa,si cum vad ca de gelozie nu pot sa-mi vindec sotul(fiind sofer de meserie spune ca sunt mai tot timpul singura si ca de plictiseala...)am hotarat sa atac cauza radacina,si anume gurile rele.Nu vad cum as putea altfel...
Si cu acele persoane care m-au discreditat,cum ramane?
Buna seara!
Poate ca ati mai citit din intrebarile postate de mine pe forum,daca da ,atunci stiti ca situatia dintre mine si sotul meu nu este tocmai roz.Pana azi nu am inteles ce s-a intamplat intre noi de s-a produs o ruptura asa brusca.Astazi sa-mi spuna ca de fapt eu sunt banuita de infidelitate,lucru pe care el nu-l poate accepta si de aceea situatia care este intre noi.A fost un soc pentru mine sa aud aceste lucruri mai ales ca noi avem un copil mic de doar doi anisori si sa-mi spuna ca infidelitatile mele au inceput in perioada cand eu eram gravida.Spune ca el dovezi nu are si ca am fost foarte desteapta incat nu am dat de banuit,doar ca a aflat din mai multe surse in special persoane de la locul meu de munca(mentionez ca lucrez intr-o firma cu peste 900 de angajati).Indignarea mea este foarte mare deoarece altceva in afara de serviciu si familie nu am stiut,si de aceea intentionez sa dau in judecata pentru calomnie toate persoanele care au adus acuze la adresa mea,dat fiind faptul ca aceste vorbe mi-au distrus buna intelegere din familie,si poate ca si casnicia in curand,deoarece el spune ca,cuvantul meu nu e deajuns ca sa ma creada.Vreau sa va rog sa-mi spuneti daca acest lucru este posibil,si daca da,cum sa procedez.:sorry:
Mai vreau sa mentionez ca,intreaga firma este supravegheata video (interior si exterior)si as putea solicita inregistrari pentru a-mi dovedi nevinovatia si a le folosi la tribunal.
Va multumesc anticipat!!!
Răspuns la discuția pensie alimentara
Buna ziua!!!
Se poate solicita pensie alimentara sotului fara sa fim divortati dar nu locuim impreuna?Daca da v-as ruga sa ma indrumati cum sa procedez.
Multumesc!!!
Buna ziua inca o data!!!
Inca o rugaminte mai am la dumneavoastra si va multumesc anticipat pentru amabilitatea de a-mi raspunde:Ce presupune art.112 c.proc.civila?
Nu sunt venituri ocazionale.El lucreaza in coletarie iar venitul lui lunar este calculat in functie de curse si de coletele livrate.Are un tarif stabilit de catre firma pt.fiecare colet in parte iar la sf.de luna in functie de acestea ii este calculata diurna.Aceasta poate sa difere de la o luna la alta in functie de cate colete a avut de livrat.De exemplu in perioada sarbatorilor cand sunt mai multe colete din afara,venitul este mai mare.Iar mentionez ca ,in cazul in care primeste vreo penalizare ii este retinuta din diurna.Eu nu-l consider un venit ocazional.Va multumesc!
Va multumesc tuturor pentru amabilitatea de a-mi raspunde!!!!!!!!!