daca nu exista incredere intre parteneri, tot degeaba. aceste procese nu vor rezolva nimic, nu va vor aduce linistea in camin. in plus , trebuie sa stiti cine si ce a spus, sa aveti dovezi in acest sens.
daca l-ati fi acuzat dvs pe sot, nu cred ca dansul se agita asa sa-si demonstreze nevinovatia.
mai bine va concentrati pe relatia dvs cu sotul, sa incercati sa depasiti aceste probleme.
Si cu acele persoane care m-au discreditat,cum ramane?
daca sotul va spune cine sunt, puteti avea o discutie cu aceste persoane. mai departe, daca decideti asa, le puteti actiona in judecata.
daca sotul era matur, nu le lua in seama. pe parcursul timpului, pot aparea persoane care pot spune orice, iar daca sotul pleaca urechea la oricine, o sa ajungeti sa actionati in judecata cel putin jumatate de localitate.
Pentru ca sa actionati in instanta persoanele respective,trebuie sa stiti cine sunt.In al doilea rand,trebuie sa aveti dovezi pe care sa le aratati instantei.Nu credeti ca este cam dificil?Iar printr-o decizie a Curtii Constitutionale,calomnia nu se mai sanctioneaza penal.Eu zic sa va rezolvati problema doar cu sotul dvs.Pt.ca daca acuzati pe cineva pe nedrept,si nu se dovedeste,s-ar putea ca acel cineva sa depuna plangere penala impotriva dvs.pt.denunt calomnios.
Asta incerc sa fac de cand am aflat,sa rezolv problema cu sotul meu.
Insa nu suntem la prima chestie de genul ci la a treia,iar in primele doua am reusit sa-mi dovedesc nevinovatia,si-a cerut iertare ca nu a avut incredere in mine,si mi-a promis ca nu va mai pleca urechea la ce vorbeste lumea.Nu a trecut nici macar doi ani de zile si ne lovim inca o data de asta.Am cam inceput sa ma satur sa am astfel de discutii in casa,si cum vad ca de gelozie nu pot sa-mi vindec sotul(fiind sofer de meserie spune ca sunt mai tot timpul singura si ca de plictiseala...)am hotarat sa atac cauza radacina,si anume gurile rele.Nu vad cum as putea altfel...