1. Asiguraţi-vă că aveţi martori care să declare în instanţă că soţul v-a părăsit. Dacă puteţi, procuraţi şi probe despre noua lui adresă. El, l ao adică, ar putea spune că a plecat de acasă după o ceartă şi că nici pomeneală de intenţia de a vă părăsi.
2. Scrieţi că "aveam banuieli ca ma inseala dar nu aveam dovezi", ca, două rânduri mai jos să declaraţi "nu imi imaginam ca el chiar este infidel"... astea sunt semne ale unei gelozii manifeste! Faptul că verificaţi activitatea soţului Dvs. pe internet e în măsură să întărească acest lucru.
3. Nu vă poate acuza nimeni de violarea de corespondeţă, atunci când corespondenţa vă aparţine. Faptul că aţi intrat pe contul lui ar putea fi, cum ziceam mai sus, un lucru in defavoarea dumneavoastra.
4.Nu puteţi dovedi că discuţiile pe care le-aţi purtat pe messenger sunt reale. Mai mult, îmi pot face chiar eu un ID cu numele sotului Dvs, putem fabrica o discuţie şi o puteţi ataşa ca probă în dosar. Iată de ce acest tip de probe sunt uşor de falsificat şi nu sunt acceptate în instanţă, fără dovada semnăturii electronice.(Legea nr.455 din 2001)
citiţi-o aici:
[ link extern ]
5. instanţa va face net diferenţa între atitudinea sotului fata de dvs si atiudinea lui fata de copil. cred că va trebui să vă preocupe mai mult acest aspect, al custodiei comune. că v-a fost sau nu indifel, iar nu va conta, in stabilirea domiciliului copilului sau a programului de vizită.
6. faptul că e violent v-a trebui, de asemnea, probat. cu siguranţă aveţi rude, prietene, care v-au văzut echimozele, cărora v-aţi plâns. Dacă nu, nu vă bazaţi pe discuţia de messenger.
7. că intră pe site-uri XXX ar putea fi un fetiş. că trimite doamnelor felicitări, o plăcere vinovată. dacă nu aveţi clar dovada că vă înşeală, lucrurile astea sunt minore. Dvs îl înnebuniţi cu gelozia, lui îi plac lucrurile deocheate de pe net şi corespondenţa la matrimoniale. "da, onorată instanţă, am lovit-o o dată după ce zile de-a rândul mă exasperase cu acuzaţiile, a sărit la mine la bătaie şi nu m-am putut stăpâni. Regret, am recunoscut că sunt vinovat! Nu s-a-ntamplat decat o dată!"
iată, culpa comună!
8. nicio instituţie din lume nu vă poate ţine căsătorită. sfatul meu e să-l convingeţi că nu mai puteţi trăi cu el şi să divorţaţi prin comun acord. e elegant şi fără consecinţe grave pentru copil şi realţiile ulterioare pe care vei fi nevoiţi să le aveţi, de dragul lui.