avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Activitate gaviota_supermarket@yahoo.com

Activitate gaviota_supermarket@yahoo.com

matusa locuieste de 25 ani cu acte (35) fara acte.locuiesc in casa pe care a cumparat-o unchiul inainte de casatorie.casa fiind batraneasca au muncit mult impreuna pentru a o face sa arate cum arata acum.unchiul mai are doi copii din o casatorie anterioara,in cazul decesului unchiului , matusa ramane pe strada?casa se imparte la copii? sau are si ea dreptul.daca are dreptul la cat are?
Discuție care e solutia
mama a pierdut la o camatareasa casa , a executat-o silit.la randul ei camatareasa a vandut-o (cred ca tot prin sistem camataresc).noul proprietar a introdus-o in rol,si plateste impozit la primarie.El nu are acte cadastrale decat pe numele lui tata.A modificat casa fara nici o aprobare,daca il dau in judecata ,pot sa-i dau banii care ia platit el camataresei si sa castig casa? actul casei care il are e exact cum a cumparat . Are act de vanzare cumparare in notariat precum i-a dat camataresei o suma iar celelalte acte cu cadastru si planul casei sunt pa numele lui tata.Ma obliga legea sa-i dau ce a investit daca nu are nici o aprobare? Mai pot intra in posesia ei.
Discuție intrebari
matusa e castorita de 25 de ani si locuieste cu unchiul.Casa e cumparata inainte de casatorie de unchiul.In caz de decesul unchiului , matusa ramane pe drumuri?in toti acesti ani au modificat-o impreuna din salarii si mai tarziu din pensii. mentionez ca unchiul dintr-o casatorie anterioara mai are 2 copii.cine are dreptul la casa dupa deces ,ea sau copii?copii nici macar nu-i viziteaza acum,dar dupa moarte nu se stie .poate vor venii cu pretentii.astept raspuns cat mai urgent.