avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Activitate oana_catalina

Activitate oana_catalina

Buna ziua,

Am o problema la servici,unul din angajati plateste pensie alimentara copilului sau;in momentul de fata traieste in concubinaj cu o alta femeie cu care a facut un alt copil.Intrebarea mea este: cum sa il ajut sa procedeze sa i se micsoreze pensia alimentara,sau impozitul,sau poate sa ii dea deducerea personala...cum ar trebui sa procedeze?Trebuie sa mearga la tribunal sau doar cu certificatul de nastere al noului nascut la resurse umane?Mentionez ca angajtul are un salariu mic si nu are posibilitati,de aceea am decis sa pun o intrebare aici pentru ca expertii sa ma ajute.
Va multumesc!
Multumesc din suflet pentru raspuns si sper sa imi acorde concediu pentru ca e tare greu sa te mentii in forma cand lucrez in fabrica in frig, zgomot si praf....foarte rau s-a ajuns in tara asta
Nu este motivat.pur si simplu rea-vointa;la privat lucrez.sunt gestionar si in perioada sarbatorilor voi ramane singura in fabrica...eu intentionez ca in cazul in care seful nu imi acorda concediu sa nu vin,credeti ca ar putea sa ma puna nemotivat?el prefera sa ne luam fara plata decat de odihna.cum sa procedez?
Buna ziua,
Cum sa procedez in cazul in care seful meu refuza sa imi aprobe cererea de concediu de odihna pentru perioada sarbatorilor?mentionez ca am 21 zile de concediu de odihna pe anul in curs iar el refuza sa imi aprobe 8 zile din acestea.Daca am facut cererea si desi neaprobata nu vin la servici,ar putea exista consecinte?:((:((:((
Va rog mult sa ma ajutati!
Discuție Admitere IMN
Buna tuturor
voi din ce autori invatati pentru admiterea la INM?:worthy:
Răspuns la discuția concediu fara plata
:) ce usurare..este bine de stiut.va multumesc mult pentru raspuns :dance4:
Buna ziua
Am o problema ce necesita lamurire.
Lucrez la patron si pentru a nu le fi lor impozitate veniturile ne obliga pe noi,angajatii,sa semnam in fiecare luna 10 zile de concediu fara plata,iar banii se dau in plic.Din pricina faptului ca astfel mi se reduce si vechimea in munca as vrea sa nu mai semnez.Intrebarea mea este:Sunt obligata sa semnez?Care ar fi repercursiunile?
Va rog sa imi raspundeti.:((Va multumesc anticipat.