avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

Buna ziua
Am o problema ce necesita lamurire.
Lucrez la patron si pentru a nu le fi lor impozitate veniturile ne obliga pe noi,angajatii,sa semnam in fiecare luna 10 zile de concediu fara plata,iar banii se dau in plic.Din pricina faptului ca astfel mi se reduce si vechimea in munca as vrea sa nu mai semnez.Intrebarea mea este:Sunt obligata sa semnez?Care ar fi repercursiunile?
Va rog sa imi raspundeti.:((Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: oana_catalina , utilizator 10:36, 25 Ianuarie 2011
Nu sunteti obligata sa semnati.
Legal trebuie sa fi-ti pontata si platita pt toate orele lucrate.

:) ce usurare..este bine de stiut.va multumesc mult pentru raspuns :dance4:
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2011
oana_catalina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii referitoare angajat si cim. ANIELA68 ANIELA68 Buna seara, Va rog sa imi raspundeti ce poate face un angajat care timp de 3 ani a fost mintit de patron ca are acte angajare depuse,lucra cite 16 ore pe zi ... (vezi toată discuția)
Mai pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? mihasava mihasava Buna seara....Am aflat cu bucurie ca sunt insarcinata in 12 saptamani...Lucrez din 2007 cu carte de munca,numai ca,de cand cu criza,de comun acord cu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Andreea cip Andreea cip Buna ziua..am o intrebare..va rog sa ma lamuriti...lucrez la o firma numai de sezon din 2010 lucrez in fiecare vara la o terasa..anul acesta..mai exact ... (vezi toată discuția)