avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate isflorian

Activitate isflorian

a castigat in instanta cineva aceste dobanzi si comisiane ? . daca da, pentru creditele contractate in anul ?
Ce trebuie sa scriu/ specific atunci cand preiau in totalitate sau in parte un aricol in editia electronica a unui ziar local (oras cu 18.000 locuitori) sau pe un site anume.
Dispun de pământ pe care l-am avut în arenda la o societate agricola. Arendatorul dorește sa schimbe contractul din contract de arenda în contract de locațiune. Care este diferența între ele, avantaje și dezavantaje, aspecte juridică-economice.
Multumesc.
Socrul meu poate primii pensie de invaliditate si in acelas timp sa aiba o Intreprindere Individuala (crestere albine + agricultura) ?:O
In luna decembrie anul curent, am participat la un concurs de promovare (de la expert principal la expert superior) am promovat examenul dar nu am primit decizia de promovare.
Institutia publica din care fac parte asteapta avizul pentru intocmirea deciziilor de promovare de la institutia superioara (minister si ANFP). Unii colegi spun ca este posibil ca guvernantii sa nu accepte promovarile noastre din lipsa de fonduri bugetare si ca atare sa anuleze concursul.
Ce pot face daca nu voi primii decizia de promovare.
Ma pot adresa instantei de Contencios Administrativ si Fiscal de pe langa Tribunalul judetean.
mirela741 a scris:

Se redacteaza de catre notarul public care a dezbatut succesiunea si a eliberat certificatul de mostenitor o incheiere de rectificare care va face parte integranta din certificatul de mostenitor mentionand indreptarea erorii materiale. Aceasta se face din oficiu si este scutita de taxe.


Azi, 16.02.2012 , am intrat in posesia actului mai sus mentionat , eliberat de catre notarul public care a dezbatut succesiunea.

Multumesc pentru sfaturi si informatii.

Cu deosebita stima,

Florian Ionita-Stoicescu
Multumesc,
Cu stima
Florian ionita-Stoicescu
Alex_Munteanu a scris:

Este valabil dar se va solicita corectarea erorii materiale la acelasi birou notarial.


Si daca intre timp s-a prezentat la banca sau la Trezoreria Statului si a ridicat valori monetare in baza acestui certificat

Daca in cuprinsul certificatului de mostenitor , notarul public sau instanta , atunci cand a redactat documentul, a gresit o cifra (ultima) din CNP-codul numeric personal.
Intrebare ? - certificatului de mostenitor este valabil sau nu ?