avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate krista56

Activitate krista56

Problema consta in faptul ca nu avem acordul proprietarului de vis a vis de usa care ne intereseaza!
Acord montare camera supraveghere la bloc, Vrem sa montam camera de supraveghere pentru a vedea cine distruge sistematic yala si chiar usa de la uscatorie. Vecina de vis a vis nu este de acord, in conditiile in care toti stim ca fiul ei a facut lucrul acesta dar...nu avem dovezi, ne spune procurorul. Si cand sa obtinem dovezi, nu avem acord. Fiul este acum la inchisoare pentru ca a intrat peste o vecina in casa si i-a furat lucruri, dar iese peste cateva luni.
Nu inteleg asta pentru ca in 2011, cand a divortat fiul meu, am vandut apartamentul de 3 camere pe care eu il cumparasem inainte de casatoria lor si apoi am cumparat cate un apartament de doua camere pentru fiecare pentru ca, ramanand copilul la mama, tatalui i s-a spus ca TREBUIE sa asigure locuita copilului! Dvs spuneti ca poate sa ii dea afara, sa doarma si in parc eventual, treaba lui e doar sa le dea ceva bani?!
Multumesc pentru raspuns, problema este ca apartamentul este pe numele lui, cumparat de mama lui, inainte de nasterea copilasilor. Cine ramane in casa?
Sotul fara servici de ani de zile, cu casa proprietate cumparata de mama lui, ii spune partenerei care castiga bine si tine casa si cu care are 2 copii de 5 ani, ca poate sa plece cu ei cu tot ca el nu are nici o obligatie, nefiind casatoriti si casa e doar a lui! Se poate ca tatal sa nu aiba nici o obligatie inclusiv asigurarea casei pentru copii?
da, plateste, multumesc pentru raspuns!
poate ca este nepot, ceva ruda ....
proprietar este o doamna de 89 de ani pe care o tot cauta si Garda de mediu si ProTV ul si nimeni nu o gaseste si Politia daca vine si nu dechide nimeni usa nu stiu ce ar putea face. Multumesc!
Buna ziua, un locatar refuza sa-si decline identitatea pt a fi trecut in cartea de imobil, sub pretextul ca nu este de acord proprietarul apartamentului. Pt ca exista totusi lege care stipuleaza obligativitatea prezentarii pt inscrierea in cartea de imobil, ce parghii are Asociatia de proprietari pt a determina aceasta persoana sa intre in legalitate?
Multumesc frumos!