avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate CRISPRED

Activitate CRISPRED

Răspuns la discuția Studii / calificari - incadrare
312203 tehnician echipamente de calcul retele

Multumesc
Răspuns la discuția Studii / calificari - incadrare
Buna ziua,

Se poate angaja o persoana pe functia de tehnician echipamente retea, avand ca studii finalizate Liceul de Aeronautica, filiera tehnologica, specializarea mecanica de intretinere si reparatii?
Persoana in cauza urmeaza cursurile unei Universitati, specializarea Informatica Manageriala?
Exista un termen limita pentru actionarea in judecata a unei firme, pentru nerespectarea drepturilor cuvenite din contractul colectiv de munca?
Este acesta litigiu de munca?
La ce tribunal trebuie sa ma adresez, unde am eu domiciliul sau unde este firma?
Mersi!
Răspuns la discuția salariu bonus pentru nastere
Am citit ce s-a scris mai sus, si am facut si o adresa la ITM cu situatia existenta. Cei de acolo mi-au raspuns ca ar trebui sa-i dau in judecata.
Intrebarile mele ar fi :
Cunoasteti cazuri asemanatoare? Persoane care sa fi dat firma in judecata pentru nerespectarea drepturilor minimale prevazute in CCM?
In cat timp de la inaintarea cererii si/sau primirea raspunsului poti da firma in judecata?

Va multumesc!
Helloooou!!!
Ma ajuta si pe mine cineva?
Aceeasi problema o am si eu. Copilul meu e nascut tot in februarie si cererea privind acordarea acestui salariu mi-a fost respinsa pe motiv ca firma nu dispune de fondurile necesare acordarii acestui salariu.
Mie nu mi se pare ca asta ar fi problema mea, si nu mi se pare corect nici sa renunt la dreptul meu.
Problema este ca nu ma pot intelege cu ei deloc din acest punct de vedere. O tin una si buna ca nu sunt obligati sa-l respecte.
Firma are mult mai multi angajati decat 21, au si fonduri pentru ca petrecerile, team-bilding-urile si alte cele se tin lant, dar nu inteleg de ce refuza sa respecte acest contract.
Nu as vrea sa ma multumesc doar cu raspunsul lor, dar nici nu stiu ce as putea sa fac mai departe.
Ce ma sfatuiti?
Va multumesc!