buna ziua
primesc cam de 7 ani amenintari de la o sc de recuperari ca am sa platesc suma de 607ron dar cu o reducere de 25% pot platii 455 si sacap,este vb de o datorie la telefonie mobila ,eu am platit la momentul acela factura dar nu si dobanda la bani,de 7-8 ani cei de la sc de recuparare vor banii de la mine intr-un cont bancar,ma ameninta ca ma dau in judecata si le-am spus sa ma dea ca sa terminam povestea.daca ma dau in judecata aceasta suma s-a prescris tinand cont ca au trecut 7-8 ani?
Buna seara!
Am avut de plata in 2004 suma de 350 de ron ,nu am platit-o si ea a a ajuns la 700 cu penalizari, in 2006 am primit o instiintare de la ksi kasolventia in care ma anunta ca am de plata suma de 700 ron am platit 350 de ron (atata am avut posibilitatea),tot in 2006 primesc o instiintare de la top factoring prin care spun ca am de plata 160 de ron ,dupa care in 2010 primesc o instiintare ca am de plata 400 de ron ,vreau sa va intreb daca aceea suma s-a prescris ,sau ce trebuie sa fac anul acesta mi-a trimis un mesaj pe nr.de mobil ca solurionarea pe cale aniabila a luat sfarsit. multumesc
am avut de plata o factura in valoare de 300 de lei la connex in 2004 ,eu nu am platit o si cei de la connex mi-au pus penalitati de inca 300 de lei,se facuse 600 de lei ,atunci am fost si mi-am platit factura de 300 de lei fara a platii si penalitatiile .cei de la connex nu au mai avut nimic cu mine dar o firma top factoring ma ameninta de 7 ani.au ce sa-mi faca ,s-a prescris acea suma,?nu ii mai suport. multumesc
Am primit de la T.P. o somatie in care scrie ca serviciul juridic, combaterea fraudei si executari silite ma informeaza ca am o datorie de 491 ron . Acest debit a fost concesionat de V. catre T.P. la data de 21 12 2006.Aici in somarie imi da un cont bancar prin care sa fac plata.Acum eu nu vreau sa platesc ca sau trezit ei dupa 4 ani ca am de plata acest debit,pot sa ma dea in judecata ,datoria s-a prescris deoarece au terecut 3 ani?